ΖΩΔΙΑ

09/01: Λειτουργήστε με εγκράτεια- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Ιανουαρίου 2023

09/01: Λειτουργήστε με εγκράτεια- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σε δυσαρμονική όψη με αρκετούς από τους υπόλοιπους πλανήτες στον ουράνιο θόλο ωθεί ενεργειακά τις καταστάσεις στα άκρα. Θα χρειαστεί αρκετή εγκράτεια και διπλωματική στάση από μέρους σας για να καταφέρετε να φέρετε τα πράγματα με το μέρος σας, χωρίς εντάσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, έντονη η ανάγκη να χαρείτε κάνοντας πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν σήμερα παρόλο που οι υποχρεώσεις τρέχουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία σχετίζονται είτε με οικογενειακές υποθέσεις είτε με σχέσεις γενικότερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας με προσοχή και σύνεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι απλά και απόλυτα κατανοητά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και ότι είναι σημαντικό και αξίζει για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, διάφορες σκέψεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και ενδέχεται να κινητοποιηθούν ταυτόχρονα και κάποιοι φόβοι σχετικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής ανάδρομος αναμοχλεύει καταστάσεις στη προσωπική σας ζωή και το σπίτι σας το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσπαθήστε να απέχετε από οτιδήποτε μπορεί να σας φορτίσει ή να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να έχουν κινητοποιηθεί το τελευταίο καιρό λόγω κυρίως των ανάδρομων πλανητών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σας ανάδρομος κάτι που σίγουρα με κάποιον τρόπο έχει φέρει τα πάνω κάτω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο και είναι σίγουρο πως ειδικά σήμερα δεν πρέπει να επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει για κάτι που αφορά τους συγκεκριμένους τομείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μια εργασιακή κατάσταση ή κάτι που σχετίζεται άμεσα με τις καθημερινές σας ασχολίες σήμερα μπορεί να σας βάλει σε διλήμματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.