ΖΩΔΙΑ

Επιτέλους ο πλανήτης Άρης σε ορθή πορεία - Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο θετικά


JTeam

11 Ιανουαρίου 2023

Επιτέλους ο πλανήτης Άρης σε ορθή πορεία - Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο θετικά
Από τις 22 Οκτώβρη του 2022, ο πλανήτης Άρης βρίσκονταν σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους

Για αρκετά ζώδια οι περασμένοι μήνες, ήταν αρκετά δύσκολοι με πολλά πάνω και κάτω. Το κλείσιμο του 2022, και η αρχή του 2023, έμοιαζε περισσότερο με ένα rollercoaster, το οποίο για πολλούς δεν έφερε και τα καλύτερα. Καθυστερήσεις, τσακωμοί, εντάσεις και όχι ευχάριστα γεγονότα είχαν γίνει καθημερινότητα, με την επικοινωνία να είναι επίσης κακή, αφού ανάδρομος συνεχίζει να βρίσκεται και ο Ερμής έως τις 18 του μήνα.

Έχουμε όμως και καλά νέα και αυτά είναι πως επιτέλους, η ανάδρομη πορεία του εκρηκτικού ΄Άρη στους Διδύμους, επιστρέφει σε ορθή τροχιά. Αυτό σημαίνει λιγότερη ένταση και λιγότερα εμπόδια σε γενικό επίπεδο. Ποια είναι επομένως τα ζώδια που θα μπορέσουν επιτέλους να πάρουν μια ανάσα και να δουν τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά;

Δίδυμοι

Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο, είναι η στιγμή να βάλετε το πόδι στο γκάζι και να προχωρήσετε δυναμικά, κυνηγώντας όλα όσα επιθυμείτε εδώ και καιρό. Ανακτήσετε σταδιακά τις δυνάμεις σας και ετοιμαστείτε για μια δημιουργική περίοδο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά κουραστικό σε ψυχολογικό επίπεδο για σας, καθώς η δράση σας παρεμποδιζόταν. Σταδιακά όμως θα αρχίσει να φεύγει αυτή η αίσθηση της κόπωσης και θα ξαναβρείτε τα χαμένα ενεργειακά σας επίπεδα.

Καρκίνος

Από τις 30 Οκτωβρίου 2022, που ο Άρης ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, νιώθατε ότι δεν είχατε τον έλεγχο στις καταστάσεις της ζωής σας και το πολυπόθητο αίσθημα ασφάλειας είχε χαθεί. Ήταν σαν να μην γνωρίζατε τι θα συμβεί και πώς θα το αντιμετωπίσετε, έχοντας μεγάλη ανασφάλεια στην καθημερινότητα σας. Τα καλά νέα είναι ότι όλο αυτό τώρα που ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία θα τελειώσει και σιγά σιγά θα ανακτήσετε τον έλεγχο, τη σιγουριά και την αποφασιστικότητα σας για τις κινήσεις σας.

Ζυγός

Το διάστημα που ο Άρης ήταν ανάδρομος, πολλά από τα πλάνα σας για το μέλλον μπορεί να χρειάστηκαν δεύτερη σκέψη ή διορθώσεις και αλλαγές γιατί δεν εξελίσσονταν όπως περιμένατε. Είναι πιθανόν κάτι που ξεκινήσατε με όρεξη και ενθουσιασμό να βρήκε εμπόδια ή να συνειδητοποιήσατε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να λειτουργήσει απ’ ότι το είχατε σχεδιάσει αρχικά στο μυαλό σας. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους «πάτησε παύση» σε καινούρια σχέδια σας ή τους έδωσε ραντεβού για αργότερα. Κάποιοι βέβαια μπορεί να νιώσατε και σύγχυση σε σχέση με το τι πορεία πρέπει να ακολουθήσετε. Ωστόσο σημασία έχει, πως από τις 12/01/23 που ο Άρης θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, θα δώσει επιτέλους νέα πνοή στους σχεδιασμούς σας και θα σας επιτρέψει σταδιακά να πατήσετε το γκάζι και να καταφέρετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS