ΖΩΔΙΑ

Είσαι Κριός; 3 ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο και γιατί


JTeam

10 Ιανουαρίου 2023

Είσαι Κριός; 3 ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο και γιατί
Αυτό το παρορμητικό ζώδιο της φωτιάς, έχει κάποια ιδανικά ταιριάσματα, και καλό θα ήταν να τα γνωρίζει

Έχουμε ακούσει πολλά για τους Κριούς, (όπως και για άλλα ζώδια) και μάλιστα ισχύουν. Είναι δυναμικοί, θέλουν να είναι πρώτοι σε όλα, ανταγωνιστικοί, παρορμητικοί και άλλα πολλά. Σίγουρα και τα υπόλοιπα ζώδια έχουν αυτά τα γνωρίσματα, αλλά όχι στον βαθμό που ένας Κριός μπορεί να τα έχει.

Ο Κριός, κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη. Πλανήτης που συμβολίζει το ένστικτο επιβίωσης που υπάρχει μέσα μας, αλλά και τις σεξουαλικές μας επιθυμίες. Συμβολίζει επίσης ένα άτομο δυναμικό, με στοχευμένη ενέργεια, περιπετειώδη και ατρόμητο στο ρίσκο.

Βασικό αίτημα του Κριού είναι να προχωράει μπροστά και αποφασιστικά. Η μεγαλύτερη πρόκλησή του είναι να μάθει να είναι υπομονετικός και να τιθασεύσει τον εγωισμό του. Το πάθος του και ο ενθουσιασμός του είναι ανεξάντλητα, ενώ έχει πρακτικό μυαλό που εξυπηρετεί μόνιμα τους στόχους του, αλλά βαριέται με την ίδια ευκολία που συναρπάζεται. Έχει πολύ μεγάλη ανάγκη την αυτοέκφραση όσο και την διαρκή σωματική κίνηση. Χάρη στην ενεργητικότητά του και το στοιχείο της Φωτιάς στη φύση του, ο Κριός είναι ειλικρινής και τάσσεται με ζήλο και παρρησία στην εξυπηρέτηση ενός ανώτερου σκοπού.

Και όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά όλα αυτά τα γνωρίσματα είναι κάπως αρκετά για να τα διαχειριστείς εύκολα. Ωστόσο υπάρχουν κάποια ζώδια, τα οποία φαίνεται πως είναι ιδανικά για να σταθούν δίπλα σε έναν Κριό. Αυτά είναι:

Κριός με Λέων

Από αυτά τα οποία ονομάζουμε ιδανικά ταιριάσματα. Τα δύο ζώδια έχουν την ίδια ενέργεια και τη διάθεση να κάνουν πράγματα. Η αυτοπεποίθηση και η λάμψη του Λέοντα έλκει αναμφισβήτητα τον Κριό, ενώ από την άλλη πλευρά ο Λέοντας είναι σε θέση να παρέχει στον Κριό το κυνήγι, την προσοχή και την αφοσίωση που επιζητά. Συν είναι και ο Λέων, ζώδιο της φωτιάς.

Κριός και Τοξότης

Όπως κατάλαβες, τα ζώδια της φωτιάς, είναι αυτά που είναι ιδανικά για έναν Κριό, έτσι και ο Τοξότης. Η σχέση ανάμεσα σε ένα Κριό και ένα Τοξότη θα μπορούσε πολύ απλά να περιγραφεί με δύο λέξεις, Περιπέτεια και διασκέδαση. Ο Κριός έλκεται από το ελεύθερο πνεύμα του Τοξότη αν και μερικές φορές αυτό έχει ως αποτέλεσμα να οδηγούνται σε συγκρούσεις.

Ακόμα ένας καλός συνδυασμός με τον Κριό είναι αυτός του Ζυγού.

Κριός και Ζυγός

Το πάθος και ο δυναμισμός του Κριού εξιτάρουν τον ζυγό. Τα δύο αυτά ζώδια μπορούν να βρουν την ισορροπία μεταξύ τους καθώς στην πραγματικότητα συμπληρώνει το ένα το άλλο.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS