ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι Drama Queens στον έρωτα


JTeam

9 Ιανουαρίου 2023

Τα 3 ζώδια που είναι Drama Queens στον έρωτα
Pexels
Αυτοί είναι οι απόλυτοι Drama Queens του ζωδιακού κύκλου

Το δράμα και ο έρωτας δεν πάνε μαζί για όλα τα ζώδια αλλά τα παρακάτω τρία ζώδια θέλουν να βιώνουν τις σχέσεις τους ζώντας ένα πραγματικό δράμα. Αυτά τα ζώδια ζουν έντονα τον έρωτα και τα συναισθήματά τους πολλές φορές τους μετατρέπουν σε drama queens.

Μήπως είστε ανάμεσα σε αυτά;

Κριός

Ο Κριός ζει κινηματογραφικά τις σχέσεις του και θέλει να πρωταγωνιστεί πάντα. Μεγαλοποιεί τις καταστάσεις και στο μυαλό του όλα είναι της υπερβολής. Επίσης, είναι ένα άτομο με έντονο ταμπεραμέντο και όταν θέλει να εκφράσει τη γνώμη του είναι έντονος και αυτό οδηγεί πολλές φορές σε τσακωμό. Συνηθίζει να διαφωνεί και να καυγαδίζει, όμως το χειρότερο είναι πως μετά κάνει σαν να μη συνέβη τίποτα.

Λέων

Ο Λέοντας δικαιούται σίγουρα τον τίτλο «Drama Queen» αφού αγαπά να ζει ένα δράμα στα ερωτικά του. Τα άτομα, που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, βιώνουν τη σχέση τους με πάθος και αυτό έχει συνέπειες και οι περισσότερες είναι αρνητικές. Θέλουν να έχουν όλη την προσοχή πάνω τους και έτσι και τολμήσετε έστω και λίγο να τους αγνοήσετε, τότε θα ζήσετε σκηνές που θα σας θυμίσουν κάποια θεατρική παράσταση.

Ιχθύες

Και ο Ιχθύς θέλει να έχει πάνω του όλη την προσοχή και φυσικά η δραματικότητα είναι το μέσο για να την κατακτήσουν. Θα σας δημιουργήσει τύψεις και ενοχές αν τον πληγώσετε και θα σας χτυπήσει όσα έκανε εκείνος για εσάς. Τό μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βγάλετε εύκολα άκρη. Καλή υπομονή!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.