ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που (συνήθως) δεν είναι τοξικοί σύντροφοι


JTeam

8 Ιανουαρίου 2023

Τα 3 ζώδια που (συνήθως) δεν είναι τοξικοί σύντροφοι
Pexels/Vlada Karpovich
Έχουν ελαττώματα, αλλά δεν είναι τοξικοί

Μιλάμε πολύ για τοξικότητα, και δικαίως, αφού είναι ο βασικός λόγος που συνήθως αποχωρούμε από μία σχέση. Αν και κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, ας παραδεχτούμε όλοι ότι υπάρχουν κάποια ζώδια που, μπορεί να έχουν τα ελαττώματά τους, αλλά είναι τα λιγότερα τοξικά του ζωδιακού κύκλου. Συμφωνείς;

Ιχθύς

Είναι ίσως το πιο ευγενικό και συμπονετικό ζώδιο του Νερού, που είναι συνήθως πολύ ειλικρινής με τα συναισθήματά του. Εμπιστεύονται πολύ γρήγορα τους άλλους και εκφράζουν την αγάπη τους μέσα από την τέχνη. Οι Ιχθείς τα παίρνουν όλα πολύ προσωπικά, αλλά τοξικοί δεν πρόκειται να γίνουν.

Ταύρος

Πάμε σε ένα εντελώς λογικό και προσγειωμένο ζώδιο που ξέρει καλά τι θέλει και χρειάζεται από μία σχέση και φροντίζει να κάνει φιλικές και συντροφικές σχέσεις με διάρκεια. Το μόνο πρόβλημα του Ταύρου είναι η ξεροκεφαλιά του και ότι δεν κάνει εύκολα πίσω, αλλά τουλάχιστον το συζητά.

Ζυγός

Αν αγαπά κάτι ο Ζυγός, αυτό είναι η απόλυτη ισορροπία. Πετυχαίνει τα πράγματα με τον τρόπο του, αλλά τον ενδιαφέρει να ευχαριστεί και τους άλλους. Αν και δυσκολεύεται να υπερασπιστεί τον εαυτό του, νοιάζεται για τον σύντροφό του και θα φροντίσει έτσι ώστε να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.