ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που καταστρέφουν τις σχέσεις τους χωρίς να το θέλουν 


JTeam

30 Δεκεμβρίου 2022

3 ζώδια που καταστρέφουν τις σχέσεις τους χωρίς να το θέλουν 
Από τον Παρθένο που προσπαθεί να αλλάξει τον σύντροφο του, έως και τον Ιχθύ που «πέφτει με τα μούτρα» στη σχέση, εξαιτίας της φαντασίας του.

Εκεί που εσύ μπορεί να βιώνεις τον απόλυτο έρωτα και ενθουσιασμό, μαζί με τα προβλήματα που μπορεί να έχει μια σχέση, ξαφνικά καταλήγεις με έναν χωρισμό και μια πληγωμένη καρδιά, αναρωτώμενη/ος τι μπορεί να πήγε τόσο λάθος.

Όλοι έχουμε τα αρνητικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας, τα οποία οφείλουμε να διαχειριστούμε, και να μην τα αφήνουμε να μπαίνουν «εμπόδιο» στις ζωές μας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, που κάποια ζώδια διακρίνονται για πολύ συνηθισμένα λάθη. Για παράδειγμα οι Κριοί έχουν την τάση να «παίρνουν ως δεδομένο τον/ την σύντροφό τους», μέχρι εκείνος να εγκαταλείψει τη σχέση. Ή οι Ταύροι για παράδειγμα, μαζεύουν - μαζεύουν θυμό, μέχρι που έρχεται ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα και τρέχεις και δεν προλαβαίνεις. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που κάνουν τα χειρότερα λάθη στις σχέσεις τους, δίχως καν να το καταλαβαίνουν ;

Παρθένος


Ξέρουμε το πόσο οργανωτικός είσαι αγαπημένε μου Παρθένε, το πόσο τελειομανής και πως όλα γύρω σου είναι τακτοποιημένα και σε τάξη. Και ναι, πολύ ωραία όλα μέχρι εδώ, αν θες να αγχώνεσαι τόσο πολύ για τις λεπτομέρειες, είναι δικό σου θέμα, αλλά το να προσπαθείς να κάνεις και τους άλλους σαν και εσένα, είναι πρόβλημα. Οι Παρθένοι έχουν την τάση να πιέζουν και να προσπαθούν να αλλάξουν τον/ την σύντροφο τους προκειμένου να τους ταιριάξουν καλύτερα. Αυτό όμως συνήθως γίνεται με πίεση και με τον λάθος τρόπο, οπότε καλύτερα να δείξεις προσοχή στο πόσο επιβάλλεσαι σε κάποιον.

Σκορπιός

Το δράμα είναι το middle name σου. Στις σχέσεις και το σεξ αναζητάς την καταστροφή, την τοξικότητα και την μυστικοπάθεια. Με λίγα λόγια, είσαι όλα ή τίποτα, αλλά αυτό το όλα πολλές φορές, δεν σου βγαίνει σε καλό, με αποτέλεσμα να νιώθεις κενός, αφού ότι και αν κάνει ο σύντροφος σου, δεν είσαι ποτέ ικανοποιημένος. Μήπως είναι η στιγμή να μάθεις να διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις με πιο «ομαδικό πνεύμα» και να αφήσεις τις τραγικότητες και τις υπερβολές στην άκρη;

Ιχθύες

Η φαντασία σου σε κάνει να πιστεύεις πως ο έρωτας είναι κάτι το άπιαστο και μοναδικό. Και ναι, μπορεί να είναι όντως έτσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να θυσιάζεις τα πάντα για τον έρωτα. Είναι γεγονός πως αν ερωτευτείς έχεις την τάση να «πέφτεις με τα μούτρα» και να μην κοιτάς τίποτα άλλο πέρα από το συναισθηματικό και ερωτικό κομμάτι. Όσο πιο γρήγορα καταλάβεις πως όλα χρειάζονται την ισορροπία τους, τόσο το καλύτερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS