ΖΩΔΙΑ

Αυτή είναι η πιο τυχερή μέρα του 2023 για κάθε ζώδιο


JTeam

2 Ιανουαρίου 2023

Αυτή είναι η πιο τυχερή μέρα του 2023 για κάθε ζώδιο
Πώς θα επηρεάσουν για φέτος οι πλανήτες τον 9ο οίκο των ζωδίων, ο οποίος σχετίζεται με τύχη, θετικές συγκυρίες, περιπέτειες και εκπαίδευση;

Η ενέργεια που φέρνουν οι πλανήτες, ανάλογα με τη θέση τους στον αστρολογικό χάρτη και τις ανάδρομες πορείες τους, επηρεάζουν σημαντικά τα ζώδια. Είτε πιστεύεις στην αστρολογία, είτε όχι, εξακολουθεί να αποτελεί ένα ενδιαφέρον κομμάτι, το οποίο μας δίνει πολλές απαντήσεις και εξηγήσεις, σε όσα γεγονότα συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας. Πώς θα κινηθούν για φέτος οι πλανήτες, αλλά κυρίως πώς ο Δίας (επίσης πλανήτης της εύνοιας) θα επηρεάσει τα ζώδια;

Πάμε να δούμε αναλυτικά, ποια θα είναι η πιο τυχερή ημέρα του χρόνου για το κάθε ζώδιο

Κριός

Τυχερή σου ημέρα: 3 Ιουνίου

Θα είσαι στους ευνοημένους της χρονιάς και αυτό γιατί θα έχεις τον Δία με το μέρος σου, Κριέ. Ο Υδροχόος που κυριαρχεί στον 9ο οίκο σου, θα σε κάνει να θέλεις να επεκταθείς κοινωνικά και επαγγελματικά και μάλιστα θα το καταφέρεις με μεγάλη επιτυχία. Είναι επίσης η κατάλληλη χρονιά και μακρινά ταξίδια, και αξέχαστες εμπειρίες.

Ταύρος

Τυχερή σου ημέρα: 11 Ιουνίου

Αυτή είναι η τελευταία χρονιά που ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στο Τοξότη και αυτό για σένα Ταύρε σημαίνει, πως είναι η στιγμή για να κλείσεις οριστικά κάποιους κύκλους που ανήκουν στο παρελθόν. Τα καλά νέα ωστόσο, είναι πως Ταύροι και Κριοί θα έχουν τον Δία στο ζώδιο τους, και για σένα Ταύρε από τον Μάιο και μετά ξεκινά μια ανέμελη και όμορφη περίοδος της ζωής σου.

Δίδυμος

Τυχερή σου ημέρα: 21 Ιανουαρίου

Μια νέα Σελήνη στους Υδροχόους στις αρχές του μήνα, θα φέρει επιτυχία και την καριέρα σου στο προσκήνιο. Για σένα Δίδυμε, είναι η στιγμή να λάμψεις στα επαγγελματικά σου, τα οποία ευνοούνται όσο ποτέ άλλοτε και να αφήσεις όλα τα υπόλοιπα σε 2η μοίρα.

Καρκίνος

Τυχερή σου ημέρα: 7 Μαρτίου

Ο Κρόνος είναι ένας πολύ ιδιαίτερος πλανήτης, που για σένα Καρκίνε ευτυχώς έρχεται να φέρει θετικές εξελίξεις. Ο Κρόνος επηρεάζει για σένα τον 9ο οίκο σου και αυτό σημαίνει πως είναι η στιγμή για να αποκτήσεις όσες περισσότερες νέες εμπειρίες μπορείς και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες και ταξίδια που έρχονται για το 2023. Το πιθανότερο είναι να νιώσεις πως βρίσκεσαι, εκεί ακριβώς που πρέπει.

Λέων

Τυχερή σου ημέρα: 20 Απριλίου

Ηλιακές εκλείψεις έρχονται να σε επηρεάσουν σημαντικά και μάλιστα να δεις καθοριστικές αλλαγές στη ζωή σου για εσένα Λέων. Ευτυχώς στον 9ο οίκο σου είναι κυρίαρχη η ενέργεια του Κριού, η οποία φέρνει θετικές εξελίξεις, ειδικά όσο υπάρχει και ο Δίας στους Κριούς.

Παρθένος

Τυχερή σου ημέρα: 28 Οκτωβρίου

Κάποιες φορές είσαι τόσο αφοσιωμένος στον εξωτερικό σου κόσμο, που χάνεις την ουσία και καταρρέεις. Ωστόσο στις 28 Οκτώβρη ξεκινά μια Σεληνιακή έκλειψη στους Ταύρους, η οποία επηρεάζει τον 9ο οίκο σου και σε καλεί να φέρεις σταθερότητα στις επιλογές σου και κυρίως να «αγκαλιάσεις» τα συναισθήματα σου.

Ζυγός

Τυχερή σου ημέρα: 12 Ιανουαρίου

O Άρης, πλανήτης της δράσης και της πυγμής επηρεάζει τον 9ο οίκο σου. Όσο θα βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους, δηλαδή μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου, είναι πιθανό να χρειαστεί να προσπαθήσεις σκληρά για όσα θες να πετύχεις. Ωστόσο στις 12/01 ο Άρης γυρνά και πάλι σε ορθή πορεία, σηματοδοτώντας μια περίοδο επιτυχίας και καριέρας για εσάς τους Ζυγούς.

Σκορπιός

Τυχερή σου ημέρα: 17 Ιουλίου

Η Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Καρκίνους στην συγκεκριμένη ημέρα θα είναι καθοριστική για εσένα Σκορπιέ. Είναι η στιγμή που θα βγείς από την ζώνη άνεσης σου και θα έχεις έντονη ανάγκη να πειραματιστείς και να ζήσεις νέες περιπέτειες σε κάθε πτυχή της ζωής σου.

Τοξότης

Τυχερή σου ημέρα: 20 Μαΐου

Είναι η ημέρα που ο Άρης κάνει την είσοδο του στους Λέοντες, δίνοντας φως και ενέργεια στον 9ο οίκο σου, ο οποίος σχετίζεται άμεσα με νέες δραστηριότητες και ευκαιρίες που αξίζει να εκμεταλλευτείς και να χαρείς ξέγνοιαστες στιγμές.

Αιγόκερως

Τυχερή σου ημέρα: 10 Ιουλίου

Θα χρειαστεί γενικότερα να έχεις μια ήπια αντίδραση στα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου, ωστόσο τη συγκεκριμένη ημέρα η επιρροή του Άρη θα είναι έντονη στο ζώδιο σου και θα σε κάνει να διεκδικήσεις και πάλι όσα σου ανήκουν και όσα πραγματικά επιθυμείς.

Υδροχόος

Τυχερή σου ημέρα: 14 Οκτωβρίου

Είναι η ημερομηνία της μεγαλύτερης έκλειψης του χρόνου, με μια νέα Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό, η οποία έρχεται να σου φέρει εκπλήξεις και ευκαιρίες. Είναι η ιδανική ώθηση που χρειάζεσαι για να επιτύχεις κάθε σου όνειρο.

Ιχθύες

Τυχερή σου ημέρα: 5 Μαΐου

Η Σεληνιακή έκλειψη που συμβαίνει στους Σκορπιούς τον Μάΐο, έρχεται για να φέρει θετικές εξελίξεις, οι οποίες θα επηρεάσουν κάθε πτυχή της ζωής σου. Θα χρειαστεί ωστόσο να έχεις συναισθηματική κατανόηση για τους άλλους και να λάβεις αποφάσεις, ύστερα από πολλή σκέψη. Μη ξεχνάς να πιστεύεις στον εαυτό σου, γιατί θα το χρειαστείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.