ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Άρης και Ερμής: Δύσκολος ο Ιανουάριος γι' αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

2 Ιανουαρίου 2023

Ανάδρομος Άρης και Ερμής: Δύσκολος ο Ιανουάριος γι' αυτά τα 3 ζώδια
Έως τις 18/01 οι ανάδρομοι πλανήτες φέρνουν δυσκολίες και καθυστερήσεις γι' αυτά τα 3 ζώδια

Και εκεί που είμαστε έτοιμοι να πούμε καλή χρονιά και να γεμίσουμε με αισιοδοξία για όλα όσα απλώνονται μπροστά μας, έρχονται οι ανάδρομοι πλανήτες και συγκεκριμένα ο Άρης και ο Ερμής, να φέρουν αναταράξεις. Ωστόσο είναι σημαντικό να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, καθώς τα πράγματα θα φτιάξουν προς το τέλος του μήνα.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω θα κρατήσει έως τις 18/01, ενώ ο Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους μέχρι και τις 12/01.

Οι ανάδρομες πορείες των πλανητών θα επηρεάσουν τα 3 παρακάτω ζώδια:

Κριός


Ο μήνας ξεκινά με έμφαση στην προσωπική σας ζωή, στην οικογένεια σας και στο σπίτι, και με την Πανσέληνο στις 07/01 θα θέλετε να δώσετε περισσότερη ενέργεια σε αυτόν τον τομέα. Κάποιες δυσκολίες, παρεξηγήσεις ή απρόοπτα είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι είναι πιθανά με αυτό το φεγγάρι που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 03/01 στον Υδροχόο θα βοηθήσει να πάρετε λίγο τα πάνω σας σε επίπεδο διάθεσης και σε αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι φίλοι, οι συνεργάτες και ο στενός σας περίγυρος. Από αυτή τη θέση η Αφροδίτη μέχρι τις 26/01 θα βοηθήσει να κάνετε και νέες γνωριμίες ιδιαίτερα σε φιλικό επίπεδο. Στις 12/01 ο κυβερνήτης σας Άρης θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, αλλά θα χρειαστεί πιθανώς να ολοκληρωθεί και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 18/01 για να νιώσετε εμφανή διαφορά. Όλα όσα σας φαίνονταν δύσκολα το προηγούμενο διάστημα θα σταματήσουν να σας απασχολούν πια και θα αναπνεύσετε ελεύθερα.

Δίδυμοι

Το πρώτο μέρος του Ιανουαρίου θα σας φανεί δύσβατο από πολλές απόψεις, καθώς συνεχίζονται οι ανάδρομες πορείες του κυβερνήτη σας Ερμή μέχρι τις 18/01 στον Αιγόκερω και του Άρη στο ζώδιο σας μέχρι τις 12/01. Κι ενώ ο μήνας ξεκινά απαιτητικά, στην πραγματικότητα στρώνει τον δρόμο για να εισπράξετε μεγαλύτερη επιτυχία και ικανοποίηση στην πορεία του. Ήδη από το τέλος Οκτωβρίου του 2022 που ο Άρης γύρισε σε ανάδρομη πορεία σας απογοήτευσε σε μεγάλο βαθμό, καθώς ο αρχικός ενθουσιασμός για μια κατάσταση είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά μπορεί να ξεφούσκωσε, εξαιτίας των εμποδίων που μπορεί να αντιμετωπίσατε ή καταστάσεων που δεν ήταν στο χέρι σας να επιλύσετε. Στις 12/01 ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία και είστε έτοιμοι να πατήσετε γκάζι και να σημειώσετε πρόοδο. Όταν επιστρέψει κι ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ορθή πορεία στις 18/01, τότε τα βήματα θα γίνουν άλματα και θα καταφέρετε να αποζημιωθείτε για τους μήνες στασιμότητας ή δυσκολιών που αντιμετωπίσατε στο τέλος της χρονιάς.

Παρθένος

Ο Ιανουάριος θα σας δώσει τα κλειδιά για να ξεκλειδώσετε ένα μέλλον γεμάτο θετικές προοπτικές, αλλά το πρώτο του μέρος θα δοκιμάσει αρκετά τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος, καθώς φιλοξενεί τόσο την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή μέχρι τις 18/01, όσο και την ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους. Έτσι μέχρι τις 18/01 το ανικανοποίητο και η αίσθηση ότι δεν συντελείται η πρόοδος που θα επιθυμούσατε σε βασικούς τομείς στη ζωή σας θα είναι έντονα. Ο μήνας ξεκινά με έμφαση στο συναίσθημα και στις σχέσεις σας, φιλικές και ερωτικές, με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από ένα φιλικό σας πρόσωπο, ένα συνεργάτη ή ακόμη κι από τον σύντροφό σας, ή να νιώθετε ότι ξεπερνιούνται κάποια όρια στη σχέση. Από την άλλη, μπορεί αυτό το φεγγάρι να σας προβληματίσει εξαιτίας της επανεμφάνισης ενός προσώπου από το παρελθόν. Μέχρι τις 18/01 μην περιμένετε να βγάλετε άκρη όμως και μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε με ένα μήνυμα από έναν πρώην ή μια τυχαία συνάντηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS