ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα είναι άτυχα τη νέα χρονιά


JTeam

29 Δεκεμβρίου 2022

Τα 3 ζώδια που θα είναι άτυχα τη νέα χρονιά
pexels
Μικρές πλανητικές όψεις θα σου προσφέρουν ωστόσο λίγη εύνοια

Μια νέα χρονιά απλώνεται μπροστά μας και μαζί με τα πάνω και τα κάτω της, φέρνει θετικές αλλαγές, όμορφες εξελίξεις και λίγη παραπάνω τύχη. Ή και όχι. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν πολύ το 2023, μάθαμε πριν λίγες μέρες ότι θα είναι οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Σκορπιός. Ωστόσο, κάποια άλλα δεν θα φανούν και τόσο τυχερά, σύμφωνα με τους αστρολόγους, και αυτά είναι τα παρακάτω.

Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, μην απογοητευτείς καθώς κάποιες πλανητικές όψεις θα είναι περιστασιακά με το μέρος σου. Και μην ξεχνάς ότι μεγάλη σημασία για την εύνοια σου παίζει και ο ωροσκόπος σου.

Λέων

Πριν πιστέψεις ότι έρχεται το τέλος του κόσμου, να σου πούμε ότι το 2023 έρχεται απλά να σε δοκιμάσει και να σε κάνει πιο ανθεκτικό. Θα τσεκάρει την ποιότητα των σχέσεων σου και θα ελέγξει αν έχουν γερές βάσεις. Ειδικά, με τον Κρόνο στον Υδροχόο οι προκλήσεις θα ενταθούν και ό,τι είναι εύθραυστο, θα γκρεμιστεί πιο εύκολα. Ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου και φέρνει πειθαρχία και τάξη στον συναισθηματικό σου κόσμο. Αν είσαι σε σχέση, εκείνο το διάστημα θα δοκιμαστεί κι αν αξίζει, θα επιζήσει. Διαφορετικά, θα την αποχαιρετήσεις από τη ζωή σου πριν ακόμη το καταλάβεις.

Jenny.Gr
pexels

Ίσως είναι νωρίς να μιλάμε για την επιρροή του Πλούτωνα στον Υδροχόο, που θα μπει στον 7ο οίκο των σχέσεων στις 23 Μαρτίου, αλλά θα έρθει να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένες πλευρές που έχουν να κάνουν με τα αισθηματικά. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, ετοιμάσου για πολλές, σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου.

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σου από τις 22 Ιουλίου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου οπότε καλό είναι εκείνο το διάστημα να μην πειραματιστείς με αισθητικές επεμβάσεις. Αξιοποίησε την ευκαιρία που θα σου δοθεί να νιώσεις και πάλι παιδί, να αυξήσεις τη δημιουργικότητά σου και να εστιάσεις επιτέλους στο self- love. Καλό είναι να μη μπεις σε μια νέα σχέση τότε, ούτε να αλλάξεις δουλειά.

Υδροχόος

H είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 23 Μαρτίου, θα φέρει τα πάνω- κάτω στη ζωή σου. Θα φέρει απρόσμενες αλλαγές σε διάφορους τομείς, συμβολίζοντας την αναγέννηση μετά το σκοτάδι. Εκείνο το διάστημα θα νιώσεις την ενέργειά σου σε χαμηλά επίπεδα και θα θες να απομονωθείς από τους γύρω σου. Η επιρροή θα είναι πιο έντονη αν έχεις πλανήτες εκεί, από 1-5, ενώ παράλληλα θα σου δοθεί η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με τον εαυτό σου.

Jenny.Gr
pexels

Ο Κρόνος έρχεται για να σε βοηθήσει και να σε ενθαρρύνει να ανακαλύψεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Η επιθυμία σου για έλεγχο και εξουσία θα είναι έντονη ενώ τα οικονομικά σου θα είναι ρευστά όπως και οι αξίες σου θα χρειαστούν επαναξιολόγηση. Το διάστημα αυτό θα σε βοηθήσει να χτίσεις περισσότερη οικονομική ασφάλεια παρά τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν αλλά αυτό δεν θα συμβεί μέσα σε μια νύχτα. Θέλει προσπάθεια, κόπο και υπομονή από σένα.

Ιχθείς

Ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιό σου στις 7 Μαρτίου για πρώτη φορά από το 1996 και έρχεται να σου διδάξει πολλά μαθήματα. Θα σε φέρει αντιμέτωπο με σκληρές αλήθειες και με ό,τι αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν αποκτάς συχνά ψευδαισθήσεις για διάφορα που συμβαίνουν στη ζωή σου, θα διαλυθούν εκείνο το διάστημα, κάνοντάς σε να αναθεωρήσεις για πολλά.

O Πλούτωνας θα μπει στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου, (στον 12ο οίκο των επιθυμιών και των ονείρων σου), και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το παρελθόν σου

Jenny.Gr
pexels

Όλη αυτή η δοκιμασία δεν θα είναι εύκολη αλλά θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς και να σε ανακαλύψεις περισσότερο. Από την άλλη, ο Πλούτωνας θα μπει στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου, (στον 12ο οίκο των επιθυμιών και των ονείρων σου), και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το παρελθόν σου. Φόβοι, ανεκπλήρωτα όνειρα αναδύονται από το υποσυνείδητο και έρχονται να σπαταλήσουν όλη σου την ενέργεια. Ωστόσο, κι αυτό θα είναι ένα πολύτιμο μάθημα για τη ζωή σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS