ΖΩΔΙΑ

Είσαι Αιγόκερως; Τα 3 ζώδια για να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα


JTeam

26 Δεκεμβρίου 2022

Είσαι Αιγόκερως; Τα 3 ζώδια για να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα
Unsplash/Michael Demoya
Τα 3 απόλυτα ταίρια του Αιγόκερου

Ξεκίνησε επίσημα η γενέθλια περίοδος του λογικού και προσγειωμένου Αιγόκερου και τα Χριστούγεννα είναι πάντα η καλύτερη εποχή του. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, πρέπει να ξέρεις ποιοι είναι εκείνοι που σου ταιριάζουν γάντι ερωτικά, σε περίπτωση που υπάρξει εορταστικό φλερτ. Εμείς είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε επ'αυτού.

Ταύρος

Λογική με λογική και μία πολύ ισχυρή βάση, για μία σχέση με μεγάλη διάρκεια. Αν και είναι και οι δύο εργασιομανείς, ο Ταύρος μαθαίνει στον Αιγόκερω πώς να απολαμβάνει τη ζωή, να γλεντά και να μην μαζεύει τα λεφτά κάτω από το στρώμα.

Παρθένος

Και εδώ μιλάμε για σταθερότητα και σχέση ζωής. Δύο ζώδια που λατρεύουν τη δουλειά τους, τη ρουτίνα και το πρόγραμμα. Εκτιμούν τα ίδια πράγματα, έχουν παρόμοιες αξίες και αρκετά έξυπνο μυαλό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να περάσουν όλη τους τη ζωή σε έναν καναπέ και να μην ξεκουνιούνται.

Καρκίνος

Το απέναντι ζώδιο του Αιγόκερου είναι ο Καρκίνος. Συμπληρώνει ο ένας τον άλλο, με τον Αιγόκερω να έχει τη λογική και την ψυχραιμία και με τον Καρκίνο να φέρνει το συναίσθημα και την ευαισθησία. Μπορεί να εκφράζονται εντελώς διαφορετικά, αλλά καταφέρνουν να λειτουργούν συμπληρωματικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.