ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που είναι master στο φλερτ


JTeam

16 Δεκεμβρίου 2022

Τα 4 ζώδια που είναι master στο φλερτ
pexels
Χρησιμοποιούν όλες τις καλές ατάκες και ξέρουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις πουν

Ας ξεκινήσουμε με μια κοινή παραδοχή: Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι για να φλερτάρουν και κάποιοι άλλοι δεν έχουν ιδέα πώς να το κάνουν. Οι πρώτοι ξέρουν τι θα πουν, πώς θα το πουν, πώς θα σε κοιτάξουν και πώς θα χρησιμοποιήσουν γενικά τη γλώσσα του σώματός τούς για να σε σαγηνεύσουν. Έχουν το επικοινωνιακό χάρισμα και καταλήγεις να θες να μιλάς ώρες μαζί τους.

Σε όλο αυτό το παιχνίδι, έχει κάνει τα μαγικά της η αστρολογία καθώς είναι εκεί για να υποδείξει ποια είναι τα ζώδια που έχουν μετατρέψει το φλερτ σε τέχνη και μπορούν να κλέψουν την καρδιά σου σε δευτερόλεπτα.

Κριός

Οι Κριοί μπορούν να θυσιάσουν και να κάνουν τα πάντα μέχρι να σε κατακτήσουν. Οι πρώτες μέρες της γνωριμίας σας είναι οι πιο απογειωτικές για εκείνους καθώς λατρεύουν το φλερτ και ό,τι κρατάει τη φαντασία τους διαρκώς στα ύψη. Ξέρουν πολύ καλά πώς να σε κάνουν να τους ερωτευτείς από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας, (άλλο που βαριούνται πολύ εύκολα).

Jenny.Gr
pexels

Δίδυμοι

Πέρα από το ότι είναι master στην επικοινωνία, είναι και στο φλερτ. Από τη στιγμή που θα σε βάλουν στόχο, τίποτα δεν μπορεί να τους αποτρέψει από αυτό που θέλουν να πετύχουν. Θα χρησιμοποιήσουν κάθε τεχνική μέχρι να σε κατακτήσουν και αν δεν τα καταφέρουν εύκολα, δεν θα παραιτηθούν αλλά θα συνεχίσουν την προσπάθεια, (και ναι, τελικά θα τα καταφέρουν).

Λέων

Οι Λέοντες έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και πολλή αυτοπεποίθηση. Έχουν την ικανότητα να τραβούν αμέσως την προσοχή του ατόμου που έχουν βάλει στόχο και δεν εγκαταλείπουν μέχρι να το κερδίσουν ολοκληρωτικά. Χρησιμοποιούν τον λόγο και τη γλώσσα του σώματός τους τόσο καλά που σε κάνουν από την αρχή να πιστέψεις πως γεννήθηκαν για σένα και το δικό σας love story.

Zυγός

Έχουν από τις πιο γοητευτικές προσωπικότητες που μπορούν να σε πείσουν μέσα στα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας, ότι είναι φτιαγμένοι για εσάς. Οι Ζυγοί φλερτάρουν με εξαιρετικό τρόπο γιατί ξέρουν πώς να είναι ο εαυτός τους. Μπορούν να «διαβάσουν» τη σκέψη σου κι έτσι θα κάνουν τα πάντα για να σε εντυπωσιάσουν χωρίς ωστόσο να χάνουν το γνήσιο της ταυτότητάς τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.