ΖΩΔΙΑ

Αν ανήκεις στα 3 παρακάτω ζώδια μάλλον θα έχεις ερωτευτεί μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου 2023


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2022

Αν ανήκεις στα 3 παρακάτω ζώδια μάλλον θα έχεις ερωτευτεί μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου 2023
Το αστρολογικό τοπίο ξεκαθαρίζει από ανάδρομους πλανήτες και εκλείψεις και ο πλανήτης της Αφροδίτης φέρνει ιδιαίτερη εύνοια γι' αυτά τα τρία παρακάτω ζώδια

Μπορεί το 2022 να ήταν δύσκολο σε θέματα καρδιάς μέχρι τώρα, αφού οι ανάδρομοι πλανήτες και εκλείψεις δεν μας άφηναν πολύ σε ησυχία. Ωστόσο μετά την τελευταία Πανσέληνο του χρόνου που πραγματοποιήθηκε στις αρχές αυτού του μήνα, το τοπίο αρχίζει να αλλάζει με την Αφροδίτη να πρωταγωνιστεί στο αστρολογικό τοπίο και να φέρνει αλλαγές στα ερωτικά, οι οποίες για πολλά ζώδια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές.

Αυτές τις ημέρες η Αφροδίτη διαγράφει την πορεία της προς το ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει πως τα ζώδια του σταθερού σταυρού όπως τα αποκαλούμε, θα αρχίσουν να βλέπουν και πάλι την ερωτική τους ζωή να αποκτά ενδιαφέρον, ύστερα από μια ιδιαίτερη και δύσκολη περίοδο.

Ωστόσο ακόμη χρειάζεται προσοχή και δεν θα είναι όλα ρόδινα, αφού αντιθετικές όψεις εξακολουθούν να φέρνουν εντάσεις, παρεξηγήσεις και θυμό. Γι' αυτό χρειάζεται απόφαση να παραμείνετε λογικοί και να λύνετε τα προβλήματα σας, χωρίς να δημιουργείτε νέα.

Τα ζώδια που είναι πολύ πιθανό να ερωτευτούν έως και τις αρχές του Ιανουαρίου, έχουν ως εξής:

Αιγόκεροι, οι Ταύροι & Ιχθύες

Αιγόκεροι

Θα νιώσετε επιτέλους ασφαλείς και πιο δυνατοί μετά από πάρα πολλούς κόπους, εντάσεις και βάσανα μόλις το χειμερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτήσει την έναρξη του χειμώνα στις 21 Δεκεμβρίου 2022, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο καλό που θα έρθει. Μετά τις 20 Δεκεμβρίου ο Δίας θα μετακομίσει στον Κριό στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και σε αυτόν τον τομέα θα δώσει εύνοια και τύχη. Η υποστήριξη της οικογένειας θα είναι έμπρακτη, οπότε αν χρειάζεστε τα μέσα για να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο, μπορεί οι δικοί σας να βοηθήσουν με τη συμπαράσταση τους ή με ένα σημαντικό δώρο. Ο Ουρανός, που κυβερνά το απροσδόκητο, θα φωτίσει Ερμή, Αφροδίτη και 5ο οίκο. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και όλες ευχάριστες. Όλα θα επικεντρωθούν στον ρομαντισμό, την αγάπη, τη δημιουργικότητα και την ευτυχία μέσω των παιδιών.

Ταύροι

Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό μέσα στο 2023 να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας, αλλά και στις σχέσεις. Όλες οι δυσκολίες και οι δοκιμασίες που περάσατε θα είναι μια μακρινή ανάμνηση και από εδώ και στο εξής θα μπορέσετε να σχεδιάσετε το κοινό μέλλον με το ταίρι σας. Αν είστε μέσα σε μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση, αυτό το έτος θα είναι ιδανικό για να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να την επισημοποιήσετε εάν το επιθυμείτε.

Ιχθύες

Οι φετινές γιορτές φέρνουν όμορφες και τρυφερές στιγμές και θα σας φορτίσουν θετικά κάνοντας σας να ξεχάσετε την κούραση και την ταλαιπωρία που αισθανθήκατε το τελευταίο διάστημα. Ο Δίας ολοκληρώνει τον κύκλο του στο ζώδιο σας, κάτι που γίνεται κάθε 12 χρόνια, και φεύγοντας έχει αφήσει το αποχαιρετιστήριο δώρο του, μία ευκαιρία να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Ουρανού-Αφροδίτης στις 22/12/2022 για μια νέα γοητευτική γνωριμία που θα φέρει ενθουσιασμό στη ζωή σας. Στις 28 Δεκεμβρίου 2022, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας από το ζώδιο σας θα δημιουργήσουν μια μαγική και πολλά υποσχόμενη βραδιά

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS