WELL BEING

6 πράγματα που αποκαλύπτει το πρόσωπο για την προσωπικότητά μας


JTeam

11 Μαΐου 2022

6 πράγματα που αποκαλύπτει το πρόσωπο για την προσωπικότητά μας
pexels
Εσάς, πώς είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας;

Το πρόσωπό μας φανερώνει πολλά και ο Alan Stevens, που είναι γνωστός για την ικανότητά του να «διαβάζει» τους ανθρώπους, αναπτύσσει ήδη ένα σύστημα που θα στηρίζεται στα χαρακτηριστικά μας όταν κανείς ψάχνει άτομα για δουλειά. Ο 61χρονος ψυχολόγος με γνώμονα τη γλώσσα του σώματος και τις εκφράσεις του προσώπου, καταλήγει στο ότι έχουμε χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά μας από τη φύση μας αλλά και αυτά που εξελίσσουμε, μεγαλώνοντας.

Ακολουθούν τα 6 χαρακτηριστικά που ο Steven ισχυρίζεται ότι μπορεί να «διαβάσει» από τα πρόσωπα των ανθρώπων:

1. Την αυτοπεποίθηση

Σύμφωνα με τον ειδικό, η αυτοπεποίθηση υποδηλώνεται από την αναλογία του πλάτους και του μήκους του προσώπου. Ο Stevens λέει ότι οι άνθρωποι που το πρόσωπό τους είναι κάτω από 60% στο μήκος και στο φάρδος, είναι επιφυλακτικοί από τη φύση τους ενώ όσοι είναι τουλάχιστον στο 70% είναι από τη γέννησή τους, αισιόδοξοι.

Jenny.Gr
Alan Stevens

2. Τη φιλική διάθεση

Η φιλική διάθεση φαίνεται από την απόσταση ανάμεσα στην κορυφή των ματιών και των φρυδιών σε σύγκριση με το ύψος των ματιών. Ο Stevens ισχυρίζεται ότι τα άτομα με ψηλότερα φρύδια, τείνουν να έχουν πιο δυνατούς μυς που σχετίζονται με τις ανθρώπινες εκφράσεις. Αυτά τα άτομα προτιμούν να έχουν περισσότερο προσωπικό χώρο.

3. Την ανοχή

H ανοχή φαίνεται από την οριζόντια απόσταση ανάμεσα στα μάτια. Όσοι έχουν μάτια με περισσότερο φάρδος, είναι πιο ανεκτικοί στα λάθη.

Jenny.Gr
Alan Stevens

4. Την γενναιοδωρία

Η γενναιοδωρία φαίνεται από το σχήμα και το μέγεθος των χειλιών. Ο Stevens λέει ότι τα άτομα με το άνω χείλος πιο γεμάτο, είναι πιο γενναιόδωροι ενώ τα άτομα που έχουν πιο λεπτά χείλη, είναι κλειστοί και θέτουν όρια σε όσα δίνουν.

5. Την κοσμοθεωρία τους

Η οπτική τους για τον κόσμο φαίνεται από το μέγεθος που έχει το καπάκι του βλεφάρου τους. Όσοι το έχουν πιο παχύ, είναι πιο αναλυτικοί στη σκέψη τους ενώ όσοι το έχουν πιο λεπτό, είναι πιο αποφασιστικοί.

6. Τον μαγνητισμό τους

Ο μαγνητισμός μας εξαρτάται από το χρώμα των ματιών μας. Όσοι έχουν πιο έντονο χρώμα στα μάτια τους, είναι πιο χαρισματικοί και σαγηνεύουν τα πλήθη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.