ΖΩΔΙΑ

Οι στόχοι που πρέπει να θέσεις για τη νέα χρονιά, σύμφωνα με το ζώδιό σου


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2022

Οι στόχοι που πρέπει να θέσεις για τη νέα χρονιά, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Η εποχή του Αιγόκερου την οποία διανύουμε από τα μέσα Δεκέμβρη έως και τα μέσα Ιανουαρίου, είναι ιδανική για στοχοθέτηση και νέα resolutions

360 ημέρες γύρω από τον ήλιο έφτασαν στην ολοκλήρωση τους. Άστρα, πλανήτες και ζώδια είναι και πάλι εδώ, αυτή την τόσο ιδιαίτερη περίοδο του χρόνου, όπου ένας κύκλος κλείνει για να ανοίξει ένας νέος. Είναι η ιδανική εποχή για να θέσεις νέους στόχους, να αναθεωρήσεις καταστάσεις, να πάρεις τα μαθήματα που χρειάζεται και να προχωρήσεις δυναμικά και συγκροτημένα στην νέα χρονιά που ανοίγεται μπροστά σου.

Είναι όμως και ώρα, να μας πεις το ζώδιό σου κι εμείς να σου πούμε, ποιους νέους στόχους θα θέσεις, σύμφωνα με την αστρολογία και τους πλανήτες που κινούνται στην τροχιά του ζωδίου σου.

Κριός - Διαλογισμός

Βάλε τον διαλογισμό στη ζωή σου και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως γιατί να το κάνεις αυτό. Είσαι ζώδιο της φωτιάς με πολύ πάθος και αυτό σημαίνει πως πέρα από αυτοπεποίθηση, δράμα και έντονα συναισθήματα, τα οποία είναι μέρος της προσωπικότητάς σου, οφείλεις να μάθεις και να τα διαχειρίζεσαι, αλλιώς μπορεί να μην σου βγουν σε καλό. Πριν ξεσπάσεις ότι έχεις μέσα σου, το οποίο τελικά μπορεί να μην είναι προς όφελος σου, δοκίμασε να ελέγξεις την σκέψη σου και να βάλεις την λογική στην πρώτη γραμμή, για πιο ήρεμες και σταθερές σχέσεις με τους γύρω σου.

Jenny.Gr

Ταύρος - Ώρα για ανακαίνιση στη ντουλάπα σου

Ναι, σωστά, αν όχι εσύ ποιος; Οι Ταύροι είναι γνωστοί για το αίσθημα πολυτέλειας που τους καταβάλει. Αγαπούν τις luxurious εμπειρίες και αντικείμενα, και αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Αγαπάς επίσης πολύ να προσέχεις την εμφάνιση σου και είμαι σίγουρη πως δεν θα άφηνες την ευκαιρία για ανανέωση να πάει χαμένη. Κράτησε την σταθερότητα που σε χαρακτηρίζει, ωστόσο μη διστάζεις να ανανεώνεσαι που και που.

Jenny.Gr

Δίδυμος - Ξεκίνα το podcast που τόσο θες

Αν ψάχνεις για ένα σημάδι προκειμένου να ξεκινήσεις την καριέρα σου στην επικοινωνία, το βρήκες μόλις. Φαίνεται πως τα podcasts έχουν απογειωθεί την τελευταία περίοδο, και αν δεν ξεκινήσεις εσύ το δικό σου podcast, τότε ποιός; Αγαπάς την επικοινωνία, την συζήτηση, "το εγκεφαλικό παιχνίδι", και η χαοτική και ταυτόχρονα χιουμοριστική διάθεση που σε διακατέχει είναι ιδανική για να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο.

Jenny.Gr

Καρκίνος - Κράτα ημερολόγιο

Δεν είναι μυστικό πως οι καρκίνοι έχουν πολλά και έντονα συναισθήματα ενώ πολλές φορές δυσκολεύονται να τα διαχειριστούν. Το να δίνεις στον εαυτό σου τον χρόνο να εκφράσεις έστω και στο χαρτί όσα σκέφτεσαι και όσα νιώθεις, θα μπορέσεις να δεις με περισσότερη λογική τις καταστάσεις και δεν θα βιάζεσαι να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Δες το σαν self care τακτική, η οποία σίγουρα θα σε ανταμείψει.

Jenny.Gr

Λέων - Νιώσε περισσότερη ευγνωμοσύνη

Ως Λέων λατρεύεις να είσαι το κέντρο της προσοχής και να βάζεις τον ναρκισσισμό σου πάνω από όλα. Έτσι όμως χάνεις την ουσία, καθώς δεν γεμίζεις συναισθηματικά. Το νέο έτος θα είναι ιδανικό για να βάλεις την ευγνωμοσύνη μέσα στην καθημερινότητα σου και να απολαμβάνεις περισσότερο και τον εαυτό σου, αλλά και τους γύρω σου που είναι εκεί για σένα.

Jenny.Gr

Παρθένος - Είναι η στιγμή να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου για τα κατορθώματα σου

Είσαι οργανωμένος, προσπαθείς να τα προλαβαίνεις όλα, φροντίζεις για τους άλλους, συν δίνεις προσοχή στις λεπτομέρειες και η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί για πολύ ακόμη. Εγώ πάντως ήδη κουράστηκα και εσύ Παρθένε που τα καταφέρνεις όλα αυτά, μαζί με πολλά άλλα, είναι η στιγμή που καλό θα ήταν να μην είσαι τόσο αυστηρή/ος με τον εαυτό σου και να επιβραβεύεσαι για ό,τι καταφέρνεις.

Jenny.Gr

Ζυγός - Θέσε σε προτεραιότητα τον χρόνο για τον εαυτό σου

Ως ζώδιο του αέρα σου αρέσει να περνάς πολύ χρόνο με άλλους ανθρώπους, να κοινωνικοποιείσαι, να κάνεις συνέχεια πράγματα τα οποία σε ενθουσιάζουν και ταυτόχρονα να κρατάς και τις ισορροπίες. Το να αφιερώνεις πολύτιμο χρόνο στον εαυτό σου, θα σε βοηθήσει να είσαι πολύ πιο ουσιαστικός στις σχέσεις σου και να αφοσιώνεσαι σε ό,τι και όποιον έχει πραγματικά αξία για σένα.

Jenny.Gr

Σκορπιός - Έλεος πια με τις ζήλιες σου, Σκορπιέ μου

Θεωρείσαι παρεξηγημένο ζώδιο, και όχι άδικα. Είναι πολλά τα όσα υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια στους Σκορπιούς και συνήθως είναι "σκοτεινά". Μυστικοπάθειες, ζήλιες και την ανάγκη να πληγώσεις όποιον σε πλήγωσε- είναι η στιγμή και η χρονιά για να τα αφήσεις στην άκρη.

Jenny.Gr

Τοξότης - Δείξε λίγη αυτοσυγκράτηση

Είσαι αισιόδοξο ζώδιο και πολλές φορές πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα σε αυτή τη ζωή. Μπορεί να ονειρεύεσαι τις πιο τέλειες γιορτινές διακοπές με last minute εισιτήρια, μπορεί να θες να πας σε όλα τα πάρτι που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, συν να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και κάπου εδώ είναι η στιγμή να καταλάβεις πως δεν μπορείς να τα κάνεις όλα και οφείλεις να θέσεις προτεραιότητες.

Jenny.Gr

Αιγόκερως - Selfcare, selfcare και πάλι selfcare

Δεν γίνεται να ανανεωθείς και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου χωρίς να έχεις βασικές selfcare τακτικές. Αν δεν φροντίζεις όπως χρειάζεσαι τον οργανισμό και την ψυχολογία σου, δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου όπως πρέπει. Κάνε την γυμναστική σου, απόλαυσε θρεπτικά και γευστικά γεύματα, πιες πολύ νερό και αφιέρωσε χρόνο σε ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα και πιο ξεκούραστος.

Jenny.Gr

Υδροχόος - Επανασύνδεση με φίλους

Ο τελευταίος χρόνος σε βρήκε κάπως ανεξάρτητη/ο. Είσαι δημιουργική και σου αρέσει να περνάς χρόνο στον "δικό σου κόσμο". Και όλα καλά μέχρι εδώ, όμως μήπως είναι η στιγμή να βρεις ξανά τις χαμένες σου φιλίες και να τους δώσεις μια 2η ευκαιρία; Το 2023 θα είναι η ιδανική χρονιά γι' αυτό, αφού οι πλανήτες φέρνουν εύνοια στον οίκο των σχέσεων και κυρίως των φιλικών.

Jenny.Gr

Ιχθύες - Ανάδειξε την ευαίσθητη πλευρά σου

Η πνευματικότητα σου είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα Ιχθύ. Όπως και η φαντασία σου. Ως άτομο με έντονο πνεύμα και ενσυναίσθηση, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με τον εθελοντισμό και να υποστηρίξεις άτομα ή φιλοζωικές οργανώσεις, οι οποίες το χρειάζονται.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS