ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν αντέχουν τα Χριστούγεννα και τις γιορτές


JTeam

11 Δεκεμβρίου 2022

Τα 3 ζώδια που δεν αντέχουν τα Χριστούγεννα και τις γιορτές
Ποια ζώδια είναι ο Grinch των Χριστουγέννων;

Δεν συμπαθούν όλοι τις γιορτές και τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Υπάρχουν και εκείνοι που νιώθουν μία κάποια μελαγχολία και που αν ήταν στο χέρι τους, θα πηδούσαν σίγουρα τον Δεκέμβριο και όλο αυτό το κλίμα με τα πάρτι και τους στολισμούς. Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που έχουν αλλεργία στα Χριστούγεννα;

Παρθένος

Αν του διακόψεις τη ρουτίνα και το πρόγραμμα, του έχεις καταστρέψει τη ζωή. Καταρχάς, αγχώνεται με τη διαδικασία των δώρων, τι θα πάρει στους άλλους, αν θα είναι τέλειες επιλογές, αν έχει τα σωστά ρούχα για τα ρεβεγιόν. Από εκεί και πέρα, δεν θέλει καθόλου να παίρνει άδεια από τη δουλειά και να πρέπει να κάτσει να σκεφτεί τη ζωή του.

Αιγόκερως

Στην ίδια λογική του Παρθένου, ο Αιγόκερως υποφέρει όταν έρχονται οι γιορτές γιατί τον βγάζουν από το πρόγραμμά του. Λατρεύει την καθημερινότητα, τη δουλειά και τη ρουτίνα. Δεν είναι τρομερός fan των parties, δεν θέλει να σπαταλά λεφτά χωρίς σοβαρό λόγο και θα προτιμούσε να κάτσει στο σπίτι του και να κάνει τη δουλειά που έμεινε από το να τρέχει από πάρτι σε πάρτι.

Υδροχόος

Το ξέρω ότι σε εκπλήσσει, αλλά ο Υδροχόος λατρεύει τα πάρτι χωρίς να υπάρχει κάποια αφορμή. Του αρέσει να βγαίνει και να κοινωνικοποιείται αλλά δεν αντέχει τις γιορτές. Παραείναι παραδοσιακές για τα γούστα του και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δει συγγενείς που δεν συμπαθεί. Θα πάει σε όλα τα πάρτι αλλά δεν θα στολίσει δέντρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.