ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα αυτά τα Χριστούγεννα


JTeam

4 Δεκεμβρίου 2022

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα αυτά τα Χριστούγεννα
Unsplash/toa heftiba
Ποιοι τυχερούληδες θα περάσουν αξέχαστα;

Ξεκινήσαμε το countdown και περιμένουμε με ανυπομονησία αυτές τις άγιες μέρες, που θα μάς δώσουν λίγη χαρά και ηρεμία. Τα Χριστούγεννα όμως, όσο λαμπερά και fancy αν είναι, δεν είναι εξίσου χαρούμενα για όλους.

Αν μιλάμε για αυτά που πλησιάζουν, υπάρχουν 3 ζώδια που θα περάσουν πάρα πολύ καλά, και αυτά είναι τα εξής.

Παρθένος

Στις 6 Δεκεμβρίου, ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω και ενεργοποιεί τον 5ο οίκο της διασκέδασης, του έρωτα και της απόλαυσης. Άρα ξεκινά ο μήνας όπως πρέπει, για να σε οδηγήσει στις γιορτές με πάρτι και φιλιά.

Τοξότης

Βρίσκεσαι στον μήνα των γενεθλίων σου και αυτό συνήθως φέρνει μόνο καλά. Στόλισε, αν δεν το έχεις κάνει ήδη και ετοιμάσου για υπερβολές και περιπέτειες. Απλώς να θυμάσαι, ότι μία σχέση που έχεις ήδη μπορεί να μην έχει ευτυχή κατάληξη. Για καλό θα είναι.

Αιγόκερως

Ξεκινούν τα δικά σου γενέθλια μέσα στις γιορτές, οπότε είναι ξεκάθαρα η εποχή σου. Θα θριαμβεύσεις σε όλους τους τομείς, θα αυξηθεί η αυτοπεποίθηση και θα μειωθεί το στρες. Αν νιώσεις ότι δεν έχεις τις απαντήσεις, είναι φυσιολογικό. Θα σου τις φέρει η νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.