ΖΩΔΙΑ

Για ποια ζώδια θα αλλάξουν πολλά στη ζωή τους μέσα στο 2023


JTeam

28 Δεκεμβρίου 2022

Για ποια ζώδια θα αλλάξουν πολλά στη ζωή τους μέσα στο 2023
Ποια είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που θα δουν περισσότερο από ποτέ τη ζωή τους να αλλάζει;

Μια νέα χρονιά απλώνεται μπροστά μας και προσπαθούμε ήδη να αφήσουμε παλιές συνήθειες πίσω μας και να φέρουμε έναν νέο αέρα αλλαγής και ανανέωσης. Μπορεί σταθερότητα, η άνεση και oι γνώριμες καταστάσεις, να μας αρέσουν και να μας αφήνουν βολεμένους, ωστόσο η ουσία βρίσκεται στην αλλαγή και την εξέλιξη. Και σε αυτό ακριβώς το κομμάτι έρχονται να βοηθήσουν και οι πλανήτες με τις θέσεις και τις μοίρες στις οποίες βρίσκονται. Οι αλλαγές ωστόσο μπορεί είτε να είναι θετικές και ευχάριστες, είτε δύσκολες. Το σίγουρο είναι πως για τα παρακάτω ζώδια, τα πράγματα στη ζωή τους δεν θα μείνουν στάσιμα.

Ποια είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που θα δουν περισσότερο από ποτέ τη ζωή τους να αλλάζει;

Κριός

Μπορεί στο ξεκίνημα του έτους να υπάρχουν καθυστερήσεις και να μη σημειώνετε πρόοδο όπως θα επιθυμούσατε, αλλά μόλις ο κυβερνήτης σας Άρης επιστρέψει στην ορθή του πορεία στις 12/01 κι ο ανάδρομος Ερμής γίνει ορθός στις 18/01 οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν. Τότε είναι που θα νιώσετε κι εσείς πιο έντονα την ανάγκη να κάνετε τα πλάνα σας για τη νέα χρονιά. Το πρώτο πεντάμηνο του 2023 θα έχει εντατικούς ρυθμούς, έντονη δραστηριοποίηση σε θέματα σπουδών, επαφών με ξένους και εξωτερικό και νέων επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Μη ξεχνάτε ότι φιλοξενείτε τον Δία στο ζώδιο σας, που τονώνει την αυτοπεποίθηση σας και σας κάνει πρόθυμους να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να ταξιδέψετε επίσης πολύ. Ένας άλλος παράγοντας που επιφέρει αλλαγές είναι οι εκλείψεις. Φέτος ξεκινούν εκλείψεις στο ζώδιο σας και το απέναντι του Ζυγού, καθώς το Κάρμα (Βόρειος Δεσμός της Σελήνης) προχωρά στο ζώδιο σας το καλοκαίρι. Ξεκινά ένα ταξίδι που θα αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο.

Ζυγός

Οι σοβαρές πλανητικές αλλαγές της χρονιάς θα συμβούν από τον Μάρτιο του 2023. Αρχικά ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύς στις 07/03, γεγονός που σας ωθεί να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας από κάθε άποψη. Μετά τις 07/03 και στο υπόλοιπο της χρονιάς ο Κρόνος θα τονίζει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας, θα αυξάνει σταδιακά τον όγκο εργασίας, ενώ είναι πιθανόν να υπάρχουν μες την χρονιά και αλλαγές τόσο στη σύνθεση της ομάδας που εργάζεστε μαζί όσο και στα κοινά σας σχέδια. Το 2023 δεν είναι σε καμία περίπτωση χρονιά χαλαρότητας και ξεκούρασης. Είναι χρονιά που θα δουλέψετε σκληρά, προκειμένου να επιτύχετε στις μεγάλες φιλοδοξίες σας και να χτίσετε ίσως τη φήμη σας ή να την ισχυροποιήσετε επαγγελματικά. Σε κάθε περίπτωση, το 2023 θα είναι από τις σημαντικές χρονιές καθώς ξεκινούν πολύ ελπιδοφόρες καταστάσεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

Αιγόκερως

Αν η σχέση που έχετε δεν σας ικανοποιεί, μέσα στη νέα χρονιά πιο εύκολα θα βρείτε το κουράγιο να την τελειώσετε ή να την αντικαταστήσετε. Με τον Δία στον τομέα των παιδιών μπορείτε πιο άνετα να αποκτήσετε ένα απόγονο ή έναν ακόμη απόγονο. Οι προδιαγραφές του 2023 είναι από όλες τις απόψεις πιο αισιόδοξες και καθησυχαστικές, αφού η πλειονότητα των αστρολογικών δεδομένων είναι σε ενθαρρυντική όψη προς το ζώδιο σας, ή στη χειρότερη σε ουδέτερη. Μπορεί η χρονιά να ξεκινά με κάπως «μέτριες» επιρροές, καθώς έχουμε δυο ανάδρομους προσωπικούς πλανήτες: τον Ερμή στο ζώδιο σας μέχρι τις 18/01 και τον Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 12/01, αλλά μέχρι το τέλος του πρώτου μήνα θα νιώσετε πιο δυνατοί κι αποφασιστικοί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS