ΖΩΔΙΑ

Έρχεται ο ανάδρομος Ερμής: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο


JTeam

27 Δεκεμβρίου 2022

Έρχεται ο ανάδρομος Ερμής: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο
O Ερμής σε ανάδρομη τροχιά από τον Δεκέμβρη έως και τον Ιανουάριο του 2023

Και εκεί που λες πως θα μπεις στη νέα χρονιά δυναμικά, με πάθος και όρεξη για όλα όσα πραγματικά θέλεις να πραγματοποιήσεις, έρχεται ο ανάδρομος Ερμής στις 29 Δεκέμβρη να μας ταλαιπωρήσει για λίγο (έως πολύ ακόμη). Όχι ότι θέλουμε να σε αγχώσουμε ή το οτιδήποτε, αλλά σύμφωνα πάντα με την αστρολογία, η χρονιά δεν ξεκινά ιδανικά. Οι ανάδρομες πορείες των πλανητών, δεν σημαίνουν απαραίτητα κάτι αρνητικό, ωστόσο συνήθως φέρνουν καθυστερήσεις, όχι καλή επικοινωνία (άλλωστε για τον Ερμή μιλάμε) και πολλές παρεξηγήσεις.

Ακόμη, οι ανάδρομες πορείες φέρνουν στο προσκήνιο το παρελθόν. Μπορεί να φέρουν πισωγυρίσματα και να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα του παρελθόντος. Ένα ακόμη όχι και τόσο καλό στοιχείο, για εσένα που θες να προχωρήσεις και να πας παρακάτω στη ζωή σου.

Ας δούμε αναλυτικά πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο, από την ανάδρομη τροχιά του Ερμή, η οποία ξεκινά στις 29/12 στις 24 μοίρες του Αιγόκερου. Η τροχιά αυτή θα ολοκληρωθεί στις 18 Ιανουαρίου του 2023.

Κριός

Είναι η στιγμή να αφήσεις για λίγο στην άκρη την ανταγωνιστική σου φύση αγαπητέ Κριέ. Ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σου, δηλαδή σε αυτόν που επηρεάζει καριέρα και επαγγελματικά θέματα. Σκοπός είναι να σκεφτείς «έξω από το κουτί» και να προσπαθήσεις για λύσεις και όχι για δημιουργία νέων προβλημάτων. Μόλις η ανάδρομη πορεία του Ερμή ολοκληρωθεί, θα μπορείς να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις και να δεις τις προκλήσεις χωρίς εγωισμούς και έπαρση. Επομένως έχε λίγη παραπάνω υπομονή στα επαγγελματικά σου.

Ταύρος

Το πιθανότερο είναι να νιώσεις κάπως χαμένος, Ταύρε και αυτό γιατί ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον 9ο οίκο σου, που αφορά το σπίτι, τα ταξίδια και την επέκταση σου. Ίσως να μην έχεις κάποιο πλάνο κατά νου, να μη γνωρίζεις τι δρόμο χρειάζεται πραγματικά να ακολουθήσεις, όμως δείξε εμπιστοσύνη σε όσα έρχονται στη ζωή σου και θα δεις πως και τα πιο απρόσμενα μονοπάτια, μπορούν να έχουν εκπληκτικές διαδρομές.

Δίδυμος

Στις συναλλαγές, εκεί θα «χτυπήσει» ο ανάδρομος Ερμής τους Διδύμους. Ωστόσο μάλλον το συγκεκριμένο αστρολογικό γεγονός, έρχεται να σε μάθει πως να αφήνεις πίσω σου καταστάσεις και ανθρώπους που δεν σε γεμίζουν και να προχωράς μπροστά, όσο και αν δεν θες. Έστω και με καθυστέρηση. Δεν χρειάζεται άγχος, παρά λίγο παραπάνω θάρρος να σπάσεις συναισθηματικούς δεσμούς που σε κρατάνε πίσω.

Καρκίνος

Ετοιμάσου να εστιάσεις στις σχέσεις σου, το πως συναναστρέφεσαι, αλλά και πως μπορείς να έχεις καλύτερη αρμονία στη σχέση σου. Ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, γεγονός που σημαίνει πως θα έρθουν στην επιφάνεια απογοητεύσεις. Ακόμη, αυτό σημαίνει πως είναι η ιδανική στιγμή για να γιατρέψεις πληγές του παρελθόντος και να αναρωτηθείς τι πρόοδο έχεις σημειώσει σε αυτό το κομμάτι, μέχρι σήμερα.

Λέων

Self-care. Μπορεί εσύ να έχεις όρεξη για νέους τρελούς έρωτες, αγάπες και διάθεση να εντυπωσιάσεις τους πάντες, ωστόσο είναι σημαντικό να δεις τις συνήθειες σου και την καθημερινότητα σου. Άλλαξε όσα πραγματικά χρειάζονται για να δεις πρόοδο και μην αναλώνεις την ενέργεια σου σε σχέσεις του παρελθόντος, κάτι το οποίο θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα και οφείλεις να το ελέγξεις.

Παρθένος

Είσαι από τα πολύ τυχερά ζώδια, καθώς ο ανάδρομος Ερμής δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά, αλλά ίσα ίσα, επηρεάζεται ο 5ος οίκος των απολαύσεων και της δημιουργικότητας σου. Οι απογοητεύσεις δεν θα λείψουν βέβαια, όπως επίσης και οι επιστροφές από το παρελθόν. Μπορεί ακόμη να νιώθεις συναισθηματικά κενός, ωστόσο αν ασχοληθείς με κάποιο δημιουργικό project, θα βρεις και πάλι τη χαμένη σου διάθεση.

Ζυγός

Μπορεί να αγαπάς πολύ το σπίτι σου και τους ανθρώπους, ωστόσο δεν υπάρχει η τέλεια σχέση και οικογένεια, κάτι το οποίο θα καταλάβεις για τα καλά, όσο ο ανάδρομος Ερμής κινείται σε μοίρες που αφορούν τις κοντινές σου σχέσεις. Είναι μια περίοδος για να παρατηρήσεις τι ακριβώς κάνει λάθος, ή τι χρειάζεται να διαχειριστείς με άλλο τρόπο.

Σκορπιός

Καλύτερα να σκεφτείς καλά πριν μιλήσεις. Αν ξεκινήσεις να λες κατευθείαν όσα σκέφτεσαι, το σίγουρο είναι ότι παρεξηγήσεις και προβλήματα θα έρθουν στην επιφάνεια. Όσο ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος, κράτα χαμηλό προφίλ και μην αντιδράς χωρίς να σκεφτείς καλύτερα τις καταστάσεις. Πολύ πιθανό οι συζητήσεις να μην καταλήξουν πουθενά και επικοινωνιακά προβλήματα να υπάρξουν, όμως από τις 18/01 όλα φτιάχνουν.

Τοξότης

Έχει πέσει πολλή σκέψη τελευταία για σένα Υδροχόε, το γνωρίζουμε. Αναθεωρήσεις, αυτοεκτίμηση, αλλαγή πεποιθήσεων και το αίσθημα πως θες να αλλάξεις τα πάντα στη ζωή σου, επικρατεί έντονα. Και αυτός ο ανάδρομος Ερμής ήρθε για να δέσει, και να σε επηρεάσει στην αυτοεκτίμηση σου. Τι αξίες κρατάς και ποιες αφήνεις πίσω, αλλά και πως πραγματικά βοηθάς τους γύρω σου; Όλα αυτά μαζί με μερικά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν μπαίνουν σε μια σειρά από τις 18/01 και μετά.

Αιγόκερως

Θα τον νιώσεις για τα καλά τον ανάδρομο Ερμή, αφού είναι στο ζώδιο σου και σε επηρεάζει σε πολλές πτυχές της ζωής σου. Οι συγκυρίες θα σε στρέψουν στο να ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό, το θέμα είναι αν εσύ θα τις εκμεταλλευτείς και αν θα μπεις στη διαδικασία να περάσεις σε μια νέα φάση της ζωής σου.

Υδροχόος

12ος οίκος για σένα θα βρεθεί στο επίκεντρο το επόμενο διάστημα. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το να αντιμετωπίσεις τους φόβους και τους δαίμονες σου. Κάνε τις επιθυμίες σου πιο δυνατές, από τους φόβους σου και προσπάθησε να δώσεις ευκαιρία σε όλες τις νέες πτυχές που απλώνονται μπροστά σου μετά τις 18 Γενάρη.

Ιχθύες

Οι επικοινωνίες σου μάλλον θα πάνε πολύ λάθος. Δεν έχεις καθόλου όρεξη για τίποτα και αυτό θα βγαίνει και προς τα έξω. Αντί να απομακρύνεις άτομα από τη ζωή σου και να μην έχεις καμία διάθεση για συζήτηση, προσπάθησε να επανενωθείς με όλα εκείνα τα άτομα από το παρελθόν σου, που ξέρεις ότι σε γεμίζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι χαρούμενος, παρά τις διαφωνίες.

TAGS