ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν θα θελήσουν να μπουν σε σχέση το 2023


JTeam

27 Δεκεμβρίου 2022

Τα 3 ζώδια που δεν θα θελήσουν να μπουν σε σχέση το 2023
Είχαν δύσκολη χρονιά στα ερωτικά τους και είναι η στιγμή να ελευθερωθούν και να χαλαρώσουν

Είτε πέρασαν πολλά, είτε όλοι αυτοί οι ανάδρομοι πλανήτες και οι εκλείψεις τους έφεραν προβλήματα και χωρισμούς στη σχέση τους, είτε γιατί απλά είναι η στιγμή να αφοσιωθούν σε καριέρα και αυτοφροντίδα, αυτά τα 3 παρακάτω ζώδια θα προτιμήσουν να μείνουν ελεύθεροι για το 2023, καθώς δεν φαίνεται να επηρεάζεται ιδιαίτερα ο οίκος των σχέσεων και των δεσμεύσεων τους.
Ακόμη και να μπουν στον πειρασμό να κάνουν μια μακροπρόθεσμη σχέση, μάλλον θα είναι πολύ απασχολημένοι με άλλους τομείς της ζωής τους και έτσι δεν θα ασχοληθούν ιδιαίτερα.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θα δυσκολευτούν φέτος να προσεγγίσουν εύκολα την ιδέα μιας σχέσης και μιας δέσμευσης. Από τη φύση τους άλλωστε, αισθάνονται πιο άνετα και πιο ευχαριστημένοι όταν είναι μόνοι και κάνουν ό,τι πραγματικά ονειρεύονται. Μπορεί για το νέο έτος να έχουν στο πλευρό τους κάποια συντροφιά, η οποία όμως θα καταλαβαίνει πως δεν έχει περισσότερες απαιτήσεις από εκείνους. Αν και έχουν μεγάλη κατανόηση για όλους, χρειάζονται τον δικό τους χρόνο ώστε να μπορούν να αφοσιωθούν στο όραμα και τις σκέψεις τους.

Δίδυμος

Με τους Διδύμους δεν υπάρχει μέση κατάσταση, ποτέ δεν ξέρει κανείς ποιο άκρο θα επιλέξουν, τη συντροφικότητα και τη δέσμευση ή το άκρως αντίθετο. Ο τομέας που θα καθοριστεί για το 2023 θα είναι η καριέρα τους και οι φιλοδοξίες, αφήνοντας στην άκρη τον τομέα των σχέσεων, αφού με τον Ανάδρομο Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο τους, τα πράγματα μάλλον δεν πήγαν και πολύ καλά και είναι η στιγμή να εστιάσουν την προσοχή τους αλλού, παραμένοντας αδέσμευτοι.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι από τη φύση τους μοναχικοί, διότι έχουν πολύ υψηλά πρότυπα και άλλες προτεραιότητες. Είναι σκληρά εργαζόμενοι και συχνά δεν επιθυμούν να αφήσουν τους εαυτούς τους να παρασυρθεί από συναισθήματα ή από παρέες και εξόδους. Επίσης, είναι αρκετά επικριτικοί με τον εαυτό τους και τους άλλους και η τελειομανία τους σχεδόν πάντα είναι ένα εμπόδιο στη ζωή τους. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τους φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο για το ζώδιο των Παρθένων, αφήνοντας τους αφοσιωμένους στο πρόγραμμα τους και μακριά από νέες δεσμεύσεις και ερωτικές περιπέτειες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS