ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν εκφράζουν αυτό που θέλουν στη σχέση τους


JTeam

1 Ιανουαρίου 2023

Τα ζώδια που δεν εκφράζουν αυτό που θέλουν στη σχέση τους
pexels
Μην έχεις ελπίδες γιατί δεν θα το κάνουν ούτε το '23

Η νέα χρονιά είναι εδώ αλλά κάποιες συνήθειες δύσκολα αλλάζουν. Ακόμη και στις πιο ιδανικές σχέσεις, πολλές φορές υπάρχει χάσμα επικοινωνίας κι αυτό οφείλεται στο ότι το ένα από τα δύο μέλη δεν εκφράζει ανοιχτά τις ανάγκες και τα θέλω του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνονται παρεξηγήσεις, να μην εκπληρώνονται όνειρα κι επιθυμίες και γενικά ότι ξεκινά μια όχι και τόσο καλή περίοδο για το ζευγάρι. Τα ζώδια που δυσκολεύονται να εκφράσουν αυτό που θέλουν στη σχέση τους, ειδικά πάνω σε έναν τσακωμό, είναι πολύ συναισθηματικά. Το γεγονός ότι νιώθουν τα πάντα τόσο έντονα, κάνει την επικοινωνία ακόμη πιο δύσκολη κι αν έχεις την περιέργεια να μάθεις ποια είναι, ρίξε μια ματιά παρακάτω:

Jenny.Gr
pexels

Ταύρος

Το ζώδιο αυτό τείνει να εξαρτάται πολύ από τον σύντροφό του και για να μην τον χάσει, θα προτιμήσει να παραγκωνίσει και να κρύψει τις δικές του ανάγκες. Ο Ταύρος θέλει στη ζωή του τη σταθερότητα κα απεχθάνεται τις αλλαγές γι' αυτό ακριβώς φοβάται να ζητήσει πολλά από τη σχέση του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος φημίζεται ότι είναι ένα από τα ζώδια που γίνονται απαιτητικά στις σχέσεις τους. Ωστόσο, αν εξετάσεις κανείς καλύτερα την ψυχοσύνθεσή τους, θα δει ότι οι Καρκίνοι δεν επικοινωνούν αυτό που θέλουν και αυτό τους κάνει αρκετά ευάλωτους στα μάτια του συντρόφου τους.

Παρθένος

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, αυτό το ζώδιο δυσκολεύεται να ανοιχτεί στη σχέση του και να εκφράσει τις πραγματικές του ανάγκες. Δείχνει στοργή και αφοσίωση στο πρόσωπο που έχει δίπλα του αλλά κρύβει πολλά συναισθήματα για να μην το πληγώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.