ΖΩΔΙΑ

Νέα χρονιά, νέα αρχή γι' αυτά τα 3 ζώδια - Έρχονται καθοριστικές αλλαγές


JTeam

12 Ιανουαρίου 2023

Νέα χρονιά, νέα αρχή γι' αυτά τα 3 ζώδια - Έρχονται καθοριστικές αλλαγές
Με τον Κρόνο να έχει κινητικότητα μέσα στο 2023, έρχονται καθοριστικές αλλαγές και αναθεώρηση αντιλήψεων στο σύνολο της χρονιάς

Είναι φάσεις στις ζωές μας όπου μπορεί να έχουμε βρει ένα πρόγραμμα και μοτίβο το οποίο μας καλύπτει και το ακολουθούμε με συνέπεια. Άλλες φορές όμως, τα γεγονότα και οι εξελίξεις μας καλούν να προχωρήσουμε σε αναγκαστικές αλλαγές, οι οποίες μας αλλάζουν τόσο την καθημερινότητα, όσο και τον τρόπο σκέψης μας.

Γι' αυτά τα 3 ζώδια παρακάτω, προβλέπονται σπουδαίες αλλαγές μέσα στο 2023 εξαιτίας του Κρόνου και μπορεί για αρχή να νιώσουν κάπως «χαμένοι», ωστόσο μόλις πάρουν τα μαθήματα που χρειάζονται, θα αλλάξουν τρόπο σκέψης και αντιλήψεις, και αυτό θα γίνει για καλό.

Κριός

Με τον Δία στο ζώδιο σου στις αρχές του χρόνου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να αφήσεις πίσω σου όσες συνήθειες και ρουτίνες δεν σε εξυπηρετούν πια και να βάλεις πλώρη για νέα μέρη, νέα άτομα, ακόμη και νέα δουλειά. Είναι η στιγμή να αναγνωρίσεις τις δυνατότητες σου, αλλά και να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να εξελιχθείς και για να γίνεις καλύτερος/η για τη νέα χρονιά, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις που θα φέρουν αλλαγές στη ζωή σου.

Ταύρος

Με τόσες εκλείψεις στο ζώδιο σου το 2022, δύσκολα θα είσαι ο ίδιος άνθρωπος που ήσουν με πριν. Συναισθηματισμοί, κλείσιμο κύκλων και οριστικοί αποχωρισμοί ήταν κάποια από τα γεγονότα που σε καθόρισαν και αυτή είναι η στιγμή που συνεχίζεις παρακάτω, χωρίς όμως να κουβαλάς τα λάθη και το φορτίο του παρελθόντος. Οι τελευταίοι μήνες σε έχουν αλλάξει, όπως και τα πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου και καλό θα ήταν να προσαρμοστείς στις αλλαγές όσο πιο γρήγορα γίνεται και να αποφύγεις ξανά τα λάθη σου.

Τοξότης

Το 2023 είναι μια σύνθετη χρονιά στο σύνολο της, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει χρονιά στασιμότητας και έλλειψης δράσης, ειδικά για εσάς τους Τοξότες. Ο Μάρτιος είναι ο πιο σημαντικός μήνας, καθώς θα έχουμε τη ζωδιακή αλλαγή του Κρόνου, γεγονός που σημαίνει νέες ευθύνες, νέοι ρόλοι και υποχρεώσεις, οι οποίες θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε και να προσαρμοστείτε σε έναν νέο και πιο απαιτητικό τρόπο ζωής και καθημερινότητας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS