ΖΩΔΙΑ

Ο Ανάδρομος Ερμής (επιτέλους) τελειώνει - To 2023 τώρα ξεκινάει


JTeam

17 Ιανουαρίου 2023

Ο Ανάδρομος Ερμής (επιτέλους) τελειώνει - To 2023 τώρα ξεκινάει
pexels
Βγες στους δρόμους και φώναξέ το μέχρι να το πιστέψεις!

Όταν ο Ερμής αποφάσισε να γίνει ανάδρομος για τελευταία φορά μέσα στο 2022 ήταν 29 Δεκεμβρίου. Η αλήθεια είναι ότι νιώσαμε την επιρροή του ήδη από τις 12 Δεκέμβρη, κρατώντας μας συντροφιά μέχρι και σήμερα, και συγκεκριμένα μέχρι αύριο, 18 Ιανουαρίου. Παρεξηγήσεις, ασυνεννοησίες, πάθη και λάθη, τεχνικά προβλήματα και καθυστερήσεις ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της παρουσίας του στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Όσο ο ανάδρομος απομακρύνεται από τη ζωή μας, θα παίρνουμε όλο και πιο εύκολα ανάσες. Βέβαια, οι αστρολόγοι προειδοποιούν πως η ανάδρομη πορεία του ενδέχεται να συνεχίσει να μας επηρεάζει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου (αλλά πολύ πιο ήπια, το υποσχόμαστε). Αυτό σημαίνει ότι το χάος και η καταστροφή στην καθημερινότητα μπορεί να κρατήσουν μέχρι τότε αλλά η ελάφρυνση και η ανακούφιση θα είναι ξεκάθαρα ορατές από αύριο. Πρώην μπορεί να επανεμφανιστούν, παρανοήσεις μπορεί να συνεχίσουν να γίνονται αλλά όλα αυτά φτάνουν στο τέλος τους, κράτα γερά!

Σου έχουμε καλά νέα! Η επικοινωνία επιστρέφει στην ορθή της πορεία και αυτό μόνο καλά συνεπάγεται. Οι συζητήσεις θα γίνουν και πάλι ομαλά και κάθε παρεξήγηση θα ανήκει στο παρελθόν. Θα αρχίσουμε να βρίσκουμε και πάλι εύκολα λύσεις και θα γίνουμε ξανά προσεκτικοί ακροατές.

Τώρα είναι η στιγμή να πάρεις τον έλεγχο των πραγμάτων και να θέσεις τις προτεραιότητές σου. Οι σχέσεις σου βελτιώνονται και αν το τοπίο ήταν θολό στα προσωπικά σου, τώρα ξεδιαλύνει και γεμίζει με αέρα ανανέωσης. Στόχοι εκπληρώνονται, ταξίδια μπαίνουν στο πλάνο κι εσύ επιτέλους μπορείς να χαμογελάσεις χωρίς φόβο. Μάλιστα, η επαγγελματική σου ζωή αναμένεται να εκτοξευτεί αν αρπάξεις ευκαιρίες που σου δίνονται.

Το ότι ο Ερμής γίνεται πάλι ορθόδρομος, δεν είναι το μόνο καλό στο πλανητικό σκηνικό. Τέσσερις μέρες μετά, ακολουθεί και ο Ουρανός και αυτό σημαίνει ότι κανείς πλανήτης δεν θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 20 Απριλίου. Οπότε ώρα να πάρεις ανάσες και να αισθανθείς τη γαλήνη και την ξεκούραση που σου έλειπε εδώ και καιρό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.