ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια στα οποία η κτητικότητα και η ζήλεια είναι σε άλλο level


JTeam

19 Ιανουαρίου 2023

3 ζώδια στα οποία η κτητικότητα και η ζήλεια είναι σε άλλο level
Είναι ο ορισμός του «το δικό μου, είναι δικό μου»

H κτητικότητα δεν είναι και το καλύτερο πράγμα, ωστόσο υπάρχουν εκείνα τα ζώδια τα οποία έχουν μια τάση παραπάνω στο να διεκδικούν αυτό που πιστεύουν πως είναι «δικό τους». Θα στο δείξουν με κάθε τρόπο, το θέμα είναι μέχρι σε ποιο βαθμό, μπορείς να το ανεχτείς. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα ζώδια που έχουν την τάση να είναι πιο κτητικά και να ζηλεύουν εύκολα;

Ταύρος

Ο Ταύρος θα μπορούσε να είναι στην κορυφή, καθώς είναι ιδιαίτερα κτητικός και σταθερός σε αυτά που θέλει. Πολλοί τον χαρακτηρίζουν υλιστή και αυτό γιατί αγαπά τα αντικείμενα που του ανήκουν, κάτι το οποίο περνά και στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεται. Είναι επίσης καχύποπτος ενώ πολύ πιθανό να κάνει τα πάντα για να προλάβει τυχόν απιστίες και καταστάσεις που θα του προκαλέσουν ζήλια.

Καρκίνος

Ακόμα χειρότερος στο κομμάτι της ζήλειας είναι ο Καρκίνος. Είναι ένα ζώδιο με έντονα συναισθήματα, το οποίο όταν «κολλάει σε κάποιον, κολλάει για τα καλά». Ο καρκίνος μπορεί επίσης να έχει πολλές και έντονες ανασφάλειες, γεγονός που τον οδηγεί να ελέγχει το ταίρι του διαρκώς. Και αυτό γιατί δεν του είναι καθόλου ευχάριστη η ιδέα πως ο σύντροφος του θα τον παρατήσει και θα τον αφήσει κάποια στιγμή. Ο Καρκίνος θα προσπαθεί με τον διαρκή έλεγχο να είναι ένα βήμα μπροστά.

Σκορπιός

Λέξεις όπως καχυποψία, ζήλια, κτητικότητα, έλεγχος, παρακολούθηση και ανασφάλεια, θα μπορούσαν να ήταν σίγουρα στην προσωπικότητα ενός Σκορπιού. Μιλάμε για ένα άτομο το οποίο θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο και δεν μπορεί να διαχειριστεί προδοσία και απιστία. Το πιθανότερο είναι να βρει κάποιον τρόπο να σε εκδικηθεί, αν τον πληγώσεις. Εξίσου καχύποπτο ζώδιο, το οποίο δύσκολα μπορεί να ελέγξει συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS