ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το ζώδιο που μισούν όλοι και το επιβεβαιώνει μεγάλη έρευνα


JTeam

19 Ιανουαρίου 2023

Αυτό είναι το ζώδιο που μισούν όλοι και το επιβεβαιώνει μεγάλη έρευνα
pexels
Πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν ανήκεις σε αυτό;

Υπάρχουν ζώδια που είναι αρεστά σε όλους και κάποια άλλα που όλοι τα μισούν. Η αλήθεια είναι πως μοιάζει περισσότερο με στερεότυπο αλλά μεγάλη έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ισχύει.

Αν αναρωτιέσαι αν το ζώδιό σου είναι μισητό, ας πάρουμε υπόψιν τα ευρήματα, όπως συλλέχθηκαν από 2.000 Αμερικανούς, οι οποίοι μίλησαν με βάση την εμπειρία τους από τωρινές αλλά και παρελθοντικές τους σχέσεις. Το 1/3 των συμμετεχόντων συμφώνησαν ότι υπάρχει ένα ζώδιο που είναι εντελώς αντιπαθητικό. Για την ακρίβεια, το 42% συμφώνησε ότι οι Δίδυμοι είναι αυτό το ζώδιο για το γεγονός ότι έχουν δύο (ή και περισσότερες) προσωπικότητες.

Η προσωπικότητα ενός Διδύμου αναζητά νέες περιπέτειες και περισσότερη γνώση. Συχνά ωστόσο παρεξηγείται για τον εγωκεντρισμό και την έλλειψη ενδιαφέροντος όταν μιλάει ο συνομιλητής του.

Οι Δίδυμοι είναι από τα πιο λογικά όντα του ζωδιακού κύκλου και ακριβώς επειδή κυβερνήτης τους είναι ο Ερμής, βομβαρδίζονται από τόσες πληροφορίες που καταλήγουν να αλλάζουν γνώμη σε δευτερόλεπτα. Αυτό λοιπόν το χαρακτηριστικό φαίνεται πως είναι το πιο εξοργιστικό. Όσο για τα υπόλοιπα ζώδια που ακολουθούν, είναι ο Ταύρος και ο Καρκίνος με 36% και 37% αντίστοιχα.

Ο Ταύρος εξαιτίας του πείσματός του και ο Καρκίνος επειδή έχει αρκετές συναισθηματικές διακυμάνσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.