ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που μπορούν να σε προδώσουν πολύ εύκολα και χωρίς να το καταλάβεις


JTeam

18 Ιανουαρίου 2023

3 ζώδια που μπορούν να σε προδώσουν πολύ εύκολα και χωρίς να το καταλάβεις
Υπάρχουν χαρακτηριστικά που τους ωθούν πιο εύκολα προς την προδοσία

Είτε δεν αρκούνται στο να έχουν την προσοχή και τον θαυμασμό μόνο από ένα πρόσωπο, είτε γιατί χρειάζονται διαρκώς νέες περιπέτειες και βαριούνται τα ίδια και τα ίδια, είναι πολλοί οι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν τα 3 παρακάτω ζώδια στην απιστία και την προδοσία.

Λέων

Αγαπά την προσοχή και θα κάνει τα πάντα για να την έχει. Και μάλιστα το να την έχει μόνο από ένα άτομο δεν του αρκεί. Θέλει διαρκώς να νιώθει πως είναι ο πρωταγωνιστής και ο άνθρωπος τον οποίο όλοι θαυμάζουν. Από την ανάγκη τους εαυτή είναι πολύ πιο εύκολο να αναζητήσουν κάποιον άλλο σύντροφο/ ή φίλο, αν τυχόν νιώσουν έστω και την παραμικρή παραμέληση. Επίσης όντας αρκετά καλοί στο να κρύβουν όσα θέλουν, το πιθανότερο είναι να μη καταλάβεις τίποτα.

Τοξότης

Οι τοξότες είναι άνθρωποι πολύ εκδηλωτικοί. Είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για σένα, αρκεί να τους φέρεσαι καλά. Ωστόσο, αν η συμπεριφορά σου απέναντί τους αλλάξει, θα σε εγκαταλείψουν εύκολα. Επιπλέον, είναι επιρρεπείς στο να παρασύρονται από καταστάσεις που τους ενθουσιάζουν, αφού είναι οπαδοί της παροιμίας «το ξένο είναι πάντα πιο ενδιαφέρον». Είναι τα άτομα που ζουν τη στιγμή και καθοδηγούνται από την επιθυμία τους για ικανοποίηση. Όταν είσαι μαζί με μια έναν Τοξότη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθείς διαρκώς να βελτιώνεις τη σχέση σου μαζί τους.

Ιχθύες

Κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη που σχετίζεται με τα όνειρα και τη δημιουργικότητα. Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά του Ποσειδώνα που συνδέεται τόσο με την απάτη και την παραπλάνηση, όσο και με την αυταπάτη και την ψευδαίσθηση. Οι Ιχθείς μπορούν εύκολα να παρασυρθούν από τις φαντασιώσεις τους, πείθοντας τον εαυτό τους ότι μια διπλή σχέση είναι στην πραγματικότητα το προϊόν μιας μεγαλειώδους, καρμικής σύνδεσης. Αυτό βέβαια υπάρχει μόνο στη φαντασία τους, ωστόσο μπορούν να εμπλακούν τόσο πολύ σε μια ερωτική σχέση, που καταλήγουν να χαθούν σε μια συναισθηματική κατάσταση που δημιούργησαν οι ίδιοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.