ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια όσο δύσκολες ημέρες και να έχουν, δεν το δείχνουν


JTeam

21 Ιανουαρίου 2023

Αυτά τα 3 ζώδια όσο δύσκολες ημέρες και να έχουν, δεν το δείχνουν
3 ζώδια που για τους δικούς τους λόγους, δεν θα δείξουν τις δυσκολίες που περνούν

Η προσποίηση τους είναι παρά πολύ καλή. Μπορεί στην πραγματικότητα να περνούν μια από τις πιο δύσκολες φάσεις τους, όμως προσποιούνται πως είναι καλά. Έχουν την εντύπωση, πως ο κόσμος δεν τους καταλαβαίνει, ή μπορεί να πιστεύουν λανθασμένα πως πρέπει να είναι συνέχεια τέλεια, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να προσποιούνται. Ποια είναι τα ζώδια, που έχουν περισσότερο τη τάση να το κάνουν αυτό; Και παρά τα δύσκολα συναισθήματα τους, να δείχνουν πάντα πως είναι καλά;

Παρθένος

Είναι γνωστή η εμμονή του παρθένου με την τελειότητα. Ακόμη και στις πιο δύσκολες ημέρες τους, θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν το πρόγραμμα τους και την οργάνωση που επιθυμούν να έχουν στη καθημερινότητα τους. Το πιθανότερο είναι να περνούν πολύ άσχημα, και κανείς από τους γύρω τους να μη καταλάβει ποτέ τίποτα.

Λέων

Ο χειρότερος εφιάλτης σε έναν Λέων, είναι να τον λυπηθείς. Μη τυχόν κανείς το λάθος και του δείξεις οίκτο. Αν και ο ίδιος, όσο χάλια και αν είναι και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να τον/ την λυπηθείς, το πιθανότερο είναι να προσποιηθεί πως είναι καλά.

Αιγόκερως

Για το συγκεκριμένο ζώδιο, η εικόνα που δείχνει προς τα έξω και η υπόληψη του είναι το παν. Μπορεί να υποφέρει, αλλά κραυγή, δύσκολα θα βγάλει. Το πιθανότερο είναι να καμουφλάρει τα πάντα με λίγο μακιγιάζ και να το παλέψει μόνος/η.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS