ΖΩΔΙΑ

Ο Άγιος Βαλεντίνος έρχεται: Πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο εκείνη τη μέρα


JTeam

26 Ιανουαρίου 2023

Ο Άγιος Βαλεντίνος έρχεται: Πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο εκείνη τη μέρα
Το Ωροσκόπιο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι ίσως από τα πιο σημαντικά του χρόνου

Είτε πιστεύεις, είτε όχι στα ζώδια, οι πλανήτες παίρνουν τις θέσεις τους για τον Φεβρουάριο και συγκεκριμένα για την 14η Φεβρουαρίου, μέρα η οποία έχει αφιερωθεί στον έρωτα και την αγάπη, με τους πάντες να δίνουν λίγο περισσότερο effort σε αυτό το κομμάτι.

Μπορεί να μην έχεις την Αφροδίτη και τον Δία στο ζώδιο σου συνέχεια για να σου φέρνουν εύνοια και τρυφερές στιγμές, ωστόσο έχεις κάποιους λόγους για να χαρείς και εσύ, για τη συγκεκριμένη ημέρα. Το σίγουρο είναι πως για ελεύθερους και δεσμευμένους, έρχονται νέοι ορίζοντες & νέες περιπέτειες, αφού η Σελήνη στον Τοξότη, σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τους Κριούς.

Κριός

Το σίγουρο είναι πως κάποιος ή κάποια θα σου τραβήξει την προσοχή, για τον μήνα του Φεβρουαρίου. Η διαισθητική σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μια υποσυνείδητη ρομαντική ατμόσφαιρα και θα σε κάνει να δεις ένα νέο πρόσωπο με άλλη ματιά και σίγουρα όχι φιλική. Αν και δεν μπορούμε να ξέρουμε πως ακριβώς θα επηρεαστεί η ερωτική σας ζωή, σημασία έχει πως με τον Δία στο ζώδιο σας έως την Άνοιξη του 2023, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε, ούτε στο ερωτικό κομμάτι.

Ταύρος

Η ημέρα αυτή για εσάς τους Ταύρους δεν μπορεί να περάσει δίχως να την κάνετε ιδιαίτερη. Είστε ζώδιο των συναισθηματισμών και της πολυτέλειας. Ακόμη και οι ελεύθεροι, θα ανάψετε το αρωματικό σας κερί και θα βάλετε την αγαπημένη σας μουσική να σας κάνει παρέα και να σας θυμίσει μεγάλους έρωτες που έχετε βιώσει. Από την άλλη, για τον Φεβρουάριο, έχετε ένα ιδιαίτερα σημαντικό αστρολογικό γεγονός. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, δηλαδή η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα και αυτό σημαίνει ότι έρχεστε πάρα πολύ κοντά με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, αρκεί να κάνετε και εσείς ένα βήμα παραπάνω. Η επιθυμία σας για συναισθηματική και σεξουαλική οικειότητα θα γίνεται όλο και πιο έντονη, καθώς πλησιάζει η V-Day.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους, ο Φεβρουάριος γίνεται ο μήνας που θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Μπορεί η σχέση σας να προχωρήσει και να σας πάει παρακάτω; Είναι μήπως η στιγμή να οριστικοποιήσετε καταστάσεις και να κάνετε το επόμενο βήμα; Όλα αυτά πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν για τη συγκεκριμένη ημέρα, αφού θέλετε να βάλετε μια τάξη και στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο μη ξεχνάτε πως έχετε μεγάλη εύνοια από τον Δία στον φιλικό για εσάς Κριό, και αυτό σημαίνει πως κάθε επιθυμίας σας έχει πιθανότητες πραγματοποίησης.

Καρκίνος

Πώς μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου συναισθηματικέ Καρκίνε; Δεδομένου ότι η Αφροδίτη θα είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε τι αναζητάτε από την ερωτική σας ζωή. Η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη, και η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει δύσκολα συναισθήματα στην επιφάνεια, ωστόσο αυτό θα σας κάνει να αναζητήσετε καταφύγιο στο αγαπημένο σας πρόσωπο και αν είστε ανοιχτός/ή με τα συναισθήματα σας, αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Λέων

Θέλετε να ζήσετε την συγκεκριμένη ημέρα στα άκρα. Με αγαπημένα πρόσωπα και ερωτικές στιγμές που έχετε φαντασιωθεί. Αυτή η έντονη ερωτική διάθεση από την Αφροδίτη που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σας κάνει να αναζητήσετε ξανά ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και πολύ πιθανό να περάσετε αξέχαστες στιγμές μαζί. Ωστόσο είναι σημαντικό να παραμείνετε προσγειωμένοι και να γνωρίζετε καλά, που μπορεί να σας οδηγήσει μια σχέση και που όχι.

Παρθένος

Τι είδους δέσμευση ψάχνεις στη ζωή σου; Θες ένα πρόσωπο για να περνάς όμορφα, θες έναν ή μια σύντροφο για να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση και οικογένεια; Η Σελήνη στους Τοξότες θα σε κάνει να δεις τα πράγματα διαφορετικά όσο αφορά την προσωπική σου ζωή και πιθανόν να αναζητήσεις αλλαγές και νέες κατευθύνσεις. Μήπως είναι η στιγμή να ανανεώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφο σου; Ή μήπως είναι η στιγμή για οριστικές αλλαγές και νέες περιπέτειες; Όλα αυτά θα σε απασχολήσουν την επόμενη περίοδο και ιδιαίτερα το διάστημα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ζυγός

Είναι η στιγμή να βγάλεις τον εαυτό σου προς τα έξω, να κοινωνικοποιηθείς και να μην αφήσεις τίποτα απωθημένο. Η Αφροδίτη στη συνάντηση της με τον Ποσειδώνα, σου δίνει το έναυσμα για να περάσεις καλά τη συγκεκριμένη ημέρα, δίχως έννοιες και ενοχές. Απόλαυσε τη κάθε σου στιγμή, ενώ μη διστάσεις να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί προτεραιότητα να έχουν τα επαγγελματικά σου, ωστόσο αυτός ο μήνας είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις ένα διάλειμμα και να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή, είτε με γνώριμα είτε με νέα πρόσωπα.

Σκορπιός

Θες να νιώσεις σιγουριά στη σχέση σου και ευτυχώς είσαι ένα από τα τυχερά ζώδια του Φεβρουαρίου, τα οποία μπορούν να βρουν όσα ψάχνουν στην ερωτική τους ζωή. Είτε που θα ζήσεις τη συγκεκριμένη ημέρα στα άκρα, με έντονες στιγμές πάθος, είτε που θα μείνεις μόνος στην ησυχία σου. Η επιλογή είναι δική σου, ωστόσο με την αντίθεση της Σελήνης στον Άρη από τους Διδύμους, είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθεις πιο κοντά με τον/ την αγαπημένη σου.

Τοξότης

Το πιθανότερο είναι να έχεις μια ήρεμη περίοδο στα ερωτικά σου για τον συγκεκριμένο μήνα. Σου αρέσει να ευχαριστείς τη σχέση σου και να εκπληρώνεις τις επιθυμίες του/της. Αν έχεις βρει τον σύντροφο που ονειρεύεσαι, είναι η στιγμή να συζητήσετε για το μέλλον σας, αλλά την κατεύθυνση που θέλετε να πάρει η σχέση σας. Η επισημοποίηση είναι και αυτή πιθανή ή ακόμη και οι συζητήσεις για οικογένεια και παιδιά. Όσο και αν αγαπάτε την περιπέτεια, νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να κατασταλάξετε και να απολαύσετε ήρεμες ερωτικές στιγμές.

Αιγόκερως

Είσαι ζώδιο της γης, και αυτό σημαίνει πως θα ευνοηθείς ιδιαίτερα από την συνάντηση Αφροδίτης - Ποσειδώνα. Ναι, κάποιος ενδιαφέρεται για σένα και πολύ πιθανό να είναι αυτή η στιγμή που θα σου εκφράσει όλα όσα επιθυμεί εδώ και καιρό. Ίσως η ενέργεια της Αφροδίτης, να σε κάνει πιο γλυκό και ευάλωτο με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν ερωτικά και μέσα από αυτό, να προκύψει μια νέα σχέση με οικειότητα και σύνδεση. Μη φοβάσαι να εκφραστείς, γιατί το πιθανότερό είναι να σου βγει σε καλό, ειδικά την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Υδροχόος

Είσαι έτοιμος/η να δεις μια φιλία να εξελίσσεται σε σχέση; Κάνε τα συναισθήματα σου ξεκάθαρα, μη κρατάς τίποτα για τον εαυτό σου αυτές τις ημέρες και δες την προσωπική σου ζωή να μεταμορφώνεται. Ακόμη και αν δεν κρατήσει πολύ, το πιθανότερο είναι να ζήσεις ερωτικές στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα, τα οποία μέχρι τώρα έβαζες σε friend zone και μάλλον κακώς παρέμεναν μόνο φίλοι.

Ιχθύες

Γιατί όχι να μη δημοσιοποιήσεις τη σχέση σου; Η δημόσια εικόνα σου, αλλά και ο ερωτικός σου τομέας θα επηρεαστούν ιδιαίτερα για τον μήνα που έρχεται και πολύ πιθανό να δημοσιεύσεις μια εικόνα με τη σχέση σου στα μέσα δικτύωσης και να απογειώσεις γενικότερα τη φήμη σου. Από τη άλλη άμα δεν είσαι σε σχέση, αλλά ούτε και σε mood για να περάσεις μόνος/η την ημέρα του έρωτα, μήπως να κατεβάσεις κάποιο dating app;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.