ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που δεν το έχουν και πολύ με το φλερτ


JTeam

31 Ιανουαρίου 2023

3 ζώδια που δεν το έχουν και πολύ με το φλερτ
Η τέχνη του φλερτ άραγε μαθαίνεται ή υπάρχει εκ φύσεως;

Για πολλούς και πολλές το φλερτ είναι κομβικό και απαραίτητο. Αν δεν υπάρξει η σωστή διάθεση και προετοιμασία, δύσκολα μπορούν να αποκριθούν και να αναπτύξουν ενδιαφέρον και συναισθήματα για τον άλλο. Κάποια ζώδια, έχουν στη φύση τους, τον αισθησιασμό, το παιχνίδι και αγαπούν βαθιά το φλερτ. Είναι μέρος της καθημερινότητας τους. Για άλλα ζώδια ωστόσο, είναι ένα κομμάτι με το οποίο έχουν απόσταση και δυσκολεύονται ιδιαίτερα. Στην τελική μπορεί καν να μην τους αρέσει.

Ποια ζώδια λοιπόν είναι γνωστά ως anti - flirting, δεν διακρίνονται στο κομμάτι αυτό, και καλό θα ήταν να το εξασκήσουν για να το βελτιώσουν περισσότερο ;

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι λειτουργούν με την καρδιά και το συναίσθημα. Όχι με παιχνίδια του μυαλού. Πόσο μάλλον αν ακούσουν την λέξη φλερτ, το πιθανότερο είναι να καταλάβουν σπουδαίους και πλατωνικούς έρωτες και όχι ένα παιχνίδι για να σε φέρει πιο κοντά με το άλλο πρόσωπο. Συνήθως ανοίγουν την καρδιά τους εύκολα σε πρόσωπο που τους αρέσει και θα κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του, με αποτέλεσμα να κερδίζουν ναι μεν την συμπάθεια, αλλά όχι την ερωτική διάθεση από την απέναντι πλευρά.

Παρθένος

Το μυαλό ενός Παρθένου, είναι στη μεθοδικότητα, την τάξη και την οργάνωση. Μπορεί να είναι πνευματώδες ζώδιο, αλλά τα αισθησιακά παιχνίδια δεν τον αγγίζουν εύκολα. Άσε που δίνει τόσο προσοχή στην λεπτομέρεια και το πλάνο που έχει κατά νου, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να ακολουθήσει τον αυθορμητισμό που χρειάζεται το φλερτ και να κομπλάρει.

Υδροχόος

Ίσως σου κάνει εντύπωση που ένας ετοιμόλογος και έξυπνος Υδροχόος δεν το έχει με το φλερτ, αλλά στην ουσία είναι ζώδιο που αφοσιώνεται στη φαντασία. Σπάνια θα ξεκινήσει το ερωτικό παιχνίδι με το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει, ενώ πιθανότερο είναι να προκαλέσει ένα έντονο, ζωηρό και ίσως εκνευριστικό κλίμα, το οποίο μόνο από φλερτ δεν θα θυμίζει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS