ΖΩΔΙΑ

Πώς εκφράζουν τα 3 πιο ζηλιάρικα ζώδια τη ζήλεια τους


JTeam

3 Φεβρουαρίου 2023

Πώς εκφράζουν τα 3 πιο ζηλιάρικα ζώδια τη ζήλεια τους
Αν μπλέξεις μαζί τους, είτε ως φίλος είτε ως σύντροφος, καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος

Δεν ζηλεύουν όλοι το ίδιο. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Η ζήλεια είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να πυροδοτηθεί από πολλούς παράγοντες. Ωστόσο φαίνεται πως για κάποια ζώδια, ό,τι και αν κάνουν το συναίσθημα της ζήλειας είναι στη φύση τους και μπορούν να στο εκφράσουν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Από έντονα ξεσπάσματα, μέχρι υποχθόνιες τακτικές.

Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια, που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ζηλεύουν έντονα και μάλιστα να μη μπορούν να το ελέγξουν.

Σκορπιός

Δεν θα μπορούσε παρά να ήταν πρώτος στη λίστα ένας Σκορπιός. Είναι ζώδιο με έντονες εκδηλώσεις κτητικότητας, ενώ συνήθως έχουν διαίσθηση. Αν κάτι δεν τους πάει καλά, τότε είναι πολύ πιθανό να γίνουν ιδιαίτερα πιεστικοί και καχύποπτοι. Η ζήλια τους θα εκδηλωθεί είτε με πολλά και έντονα ξεσπάσματα θυμού, είτε πλήρη απουσία και αποστασιοποίηση.

Καρκίνος

Ο έντονος συναισθηματισμός ενός Καρκίνου, τον κάνει να φέρνει δράμα και υπερβολές στη σχέση του. Όταν έχει αληθινά συναισθήματα για κάποιον, μάλλον γίνεται η εμμονή του και αυτό σημαίνει πως θα κάνει τα πάντα για να μη χάσει αυτόν ή αυτή που λατρεύει. Ένας Καρκίνος όμως, δεν θα δείξει τη ζήλεια του, θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα για να έχει την προσοχή σου και να νιώσει σίγουρος ότι έχεις και εσύ αμοιβαία συναισθήματα για εκείνον.

Ιχθύς

Ζηλεύει αρκετά αλλά το δείχνει κατά διαστήματα και με ξεσπάσματα. Συνήθως δεν ζηλεύει μόνο συντρόφους, αλλά και φίλους ή άλλα άτομα στον περίγυρο του. Ένας Ιχθύς έχει έντονη φαντασία, κάτι που τον οδηγεί να κάνει συχνά σενάρια και φαντασιώσεις, ακόμη και για κάτι που δεν ισχύει. Νιώθει αμηχανία και κατωτερότητα όταν ζηλεύει, γι' αυτό και πιθανόν να το κρύψει- ωστόσο μια μικρή αφορμή μπορεί να είναι αρκετή για ένα ξέσπασμα του από το πουθενά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.