ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που δεν θα σε προδώσουν εύκολα


JTeam

9 Φεβρουαρίου 2023

3 ζώδια που δεν θα σε προδώσουν εύκολα
Είναι κάτι παραπάνω από αξιόπιστοι και αν θες να τους εμπιστευτείς, έχεις έναν λόγο παραπάνω

Στα χαρακτηριστικά των ζωδίων, λίγο - πολύ πιστεύουν όλοι και όχι άδικα. Αφού δύσκολα θα βρεις έναν Λέων χωρίς να έχει ανάγκη για θαυμασμό, ή έναν Υδροχόο που να μην θέλει να είναι εκκεντρικός.

Όπως επίσης και έναν Παρθένο που να μην έχει εμμονή με την οργάνωση και την τάξη. Κάπως έτσι, υπάρχουν και ορισμένα ζώδια, τα οποία τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά με την αξιοπιστία. Μπορείς να βασιστείς επάνω τους και εκείνοι νιώθουν το χρέος να μη σε πληγώσουν.

Ποια είναι λοιπόν τα αξιόπιστα ζώδια του αστρολογικού κύκλου, τα οποία δεν προδίδουν εύκολα ;

Κριος

Ένας Κριος δύσκολα αγαπά, αλλά αν το κάνει αφοσιώνεται ολότελα. Τους αρέσει να δέχονται υποστήριξη αλλά και να δίνουν. Όπως επίσης τους αρέσει να δίνουν ώθηση στα άτομα για τα οποία έχουν συναισθήματα. Συχνά είναι υποστηρικτικοί και δεν θα προβούν εύκολα σε πράξεις, οι οποίες μπορεί να πληγώσουν τα άτομα που αγαπούν. Ωστόσο δεν θα κρύψουν την αληθινή τους άποψη, ακόμη και αν δεν αρέσει στον απέναντι τους.

Ταύρος

Ένας Ταύρος είναι ναι μεν οξύθυμος και επίμονος, ωστόσο νιώθει έντονα την ανάγκη να προστατέψει το ταίρι του. Πόσο μάλλον αν έχει αισθήματα και έρωτα, θα δείξει αφοσίωση και θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει σταθερά και σίγουρα τα πράγματα. Ο δυναμισμός του, τον κάνει πολλές φορές να δίνει και μάχες για άλλους, θέλοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και αυτό σημαίνει πως θα υποστηρίξει έντονα κάποιον, ειδικά μπροστά σε άλλους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι από τη φύση τους έχουν την τάση να δίνουν στους άλλους χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα. Έχουν ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση και ένστικτο. Επίσης, θέλουν πάντα να προσφέρουν βοήθεια σε όποιον έχει ανάγκη. Απεχθάνονται να πληγώνουν τους άλλους και, φυσικά, μισούν να πληγώνονται οι ίδιοι, ενώ δεν τους αρέσει να φαίνονται αναξιόπιστοι. Όλα αυτά δημιουργούν ένα ζώδιο ιδιαίτερα αξιόπιστο και έμπιστο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS