ΖΩΔΙΑ

O επόμενος μήνας δεν θα είναι και ο καλύτερος για αυτά τα ζώδια


JTeam

23 Φεβρουαρίου 2023

O επόμενος μήνας δεν θα είναι και ο καλύτερος για αυτά τα ζώδια
Τα παρακάτω ζώδια, μπορείς να τα πεις και τα «πιο άτυχα» για τον Μάρτιο

Ο Φεβρουάριος βρίσκεται λίγο πριν την τερματική γραμμή. Μας έφερε μια Νέα Σελήνη στις 22 του μήνα, η οποία σηματοδοτεί μια ελπιδοφόρα αρχή, και επίσης μας βρίσκει στην εποχή των Ιχθύων που φέτος διαρκεί από τις 19/02 μέχρι τις 20/03. Κατά την περίοδο αυτή, καλό θα ήταν να ενισχύσουμε την πνευματικότητα μας, να ακούσουμε περισσότερο το ένστικτο και τη διαίσθηση μας, να είμαστε πιο συμπονετικοί και δεκτικοί με τους άλλους και να μην πιέζουμε τα πράγματα, (δεν τα λες και λίγα).

Ωστόσο για ορισμένα ζώδια, αυτή η περίοδος- αλλά και ολόκληρος ο Μάρτιος, θα είναι ακόμη πιο απαιτητικός και δύσκολα τον λες ευχάριστο. Για να σε προετοιμάσουμε λοιπόν, για μια όχι και τόσο καλή φάση, αυτά τα 3 ζώδια, μάλλον «θα τα βρουν σκούρα» για τις επόμενες ημέρες:

Ιχθύς

Πολλά μαθήματα και διδάγματα θα πάρετε από αυτόν τον μήνα, αρκεί να έχετε τους ορίζοντες σας ανοιχτούς. Θα υπάρξουν προκλήσεις και προβληματισμοί, οι οποίοι θα σας δώσουν μερικές σκληρές συνειδητοποιήσεις. Οι οποίες όμως θα γίνουν για καλό. Κάποιες φορές χρειάζεστε ένα ταρακούνημα, για να βρείτε και πάλι τον δρόμο σας. Και όλα αυτά, γιατί ο Κρόνος ξεκινάει την πορεία του για το ζώδιο σας και φέρνει τις πιο ευχάριστες, αλλά και τις πιο δυσάρεστες στιγμές. Αυτή η μετάβαση του Κρόνου αναμένεται να είναι δύσκολη στην αρχή, αφού θα φέρει σύγχυση, αβεβαιότητα και προβλήματα στις σχέσεις, αλλά μόλις εγκατασταθεί η ενέργεια του, φαίνεται πως τα πράγματα «θα στρώσουν».

Αιγόκερως

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον κόσμο γύρω σας και προσέξτε τις εντάσεις, αφού οι τσακωμοί θα είναι συχνοί προς τα τέλη του Μαρτίου. Επίσης, καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα αφού είναι πιθανό εξαιτίας της ενέργειας του Κρόνου, να πέσετε σε λάθη και παγίδες. Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερου ή έχετε ωροσκόπο σε αυτό, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην υγεία σας, ψυχική και σωματική. Η Σελήνη κινείται στους Ιχθύες και αυτό για εσάς σημαίνει επίσης, πως τα πράγματα θα είναι λίγο περίεργα, αφού θα μπείτε σε μια διαδικασία αμφισβήτησης των πάντων.

Σκορπιός

Σημαντικές αλλαγές θα συμβούν για εσάς τον Μάρτιο όσον αφορά τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας. Αλλαγές στον χώρο εργασία ίσως να σας ξεβολέψουν αλλά και ενδεχόμενοι χωρισμοί, για όσους είναι σε σχέση, θα φέρουν ανισορροπίες. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις και να χειριστείτε ψύχραιμα τις δύσκολες καταστάσεις. Τα πιο σημαντικό μάθημα που θα πάρετε τον Μάρτιο -και όχι με καλό τρόπο- είναι πως το παρελθόν πρέπει να μένει παρελθόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.