ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Μάρτιο εξαιτίας του Δία


JTeam

26 Φεβρουαρίου 2023

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Μάρτιο εξαιτίας του Δία
Κράτα γερά, έρχεται ο Δίας να αλλάξει τα πάντα (προς το καλύτερο)

Τα ζώδια που θα μείνουν ευχαριστημένα για τον Μάρτιο, είναι συγκεκριμένα. Μπορεί άλλα να αντιμετωπίσουν δυσκολίες και καθυστερήσεις, αλλά όσα επηρεάζονται από την ενέργεια του Δία, μόνο θετικές εξελίξεις έχουν να υποδεχτούν. Στο «αστρολογικό παιχνίδι» μάλιστα, έντονη επιρροή τις επόμενες ημέρες θα έχει και η Αφροδίτη, η οποία σε πολλές περιπτώσεις φέρνει εύνοια σε σχέσεις και στα ερωτικά.

Τα ζώδια που πιθανόν να έχουν έναν πολύ ευχάριστο Μάρτιο

Κριός

Έχεις τον Δία στο ζώδιο σου και μπορεί μέχρι τώρα να ένιωθες πως αυτό δεν είναι αρκετό, αλλά τον Μάρτιο και συγκεκριμένα στις 2/03 υποδέχεσαι στο ζώδιο σου την Αφροδίτη, η οποία δημιουργεί ευνοϊκές όψεις με τον Δία. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς στην αστρολογία, ο οποίος φέρνει τόσο προσωπικές επιτυχίες και εύνοια, αλλά και έρωτα, είτε αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου, είτε νέες γνωριμίες. Ακόμη, στις 19/3 και στις 20/3 περνούν και ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σου, κάνοντας την ατμόσφαιρα ακόμη πιο ευχάριστη και με καλές ειδήσεις.

Ζυγός

Στις 17/03 υποδέχεσαι στην Αφροδίτη στο ζώδιο σου, η οποία συνεχίζει διαδοχικά την πορεία της. Αυτό για εσένα Ζυγέ, επηρεάζει τον 8ο οίκο σου και είσαι έτοιμος να δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται αισθητά, ενώ είναι ακόμη πιο πιθανό να έχεις ευκαιρίες συνεργασιών- αλλά και γενικότερη εύνοια στα επαγγελματικά, την καριέρα και τα χρήματα. Αφοσιώνεσαι λοιπόν σε αυτό το κομμάτι, και βλέπεις τα πράγματα να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Ταύρος

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στασιμότητας και προβληματισμού, ήρθε η στιγμή να ζήσεις και κάτι θετικό, το οποίο θα σε ανανεώσει. Και αυτό γιατί ο Κρόνος επιτέλους σε αποχαιρετά στις 7 Μαρτίου, ο οποίος σε είχε ταλαιπωρήσει έντονα με απρόσμενα γεγονότα και ανασφάλεια. Πλέον ελευθερώνεται και ο 10ος οίκος και βλέπεις τα επαγγελματικά σου να «στρώνουν», ενώ αποκτάς και πάλι την ηρεμία σου. Το καλύτερο όμως, είναι πως στις 17/03 η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της από το ζώδιο σου στον οίκο των σχέσεων και του έρωτα. Εστιάζεις και πάλι στην ερωτική σου ζωή και ανανεώνεσαι, ενώ παράλληλα νιώθεις ελκυστικός και κατακτάς τους στόχους σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS