ΖΩΔΙΑ

Ειρωνεύεσαι; Αυτά τα 5 ζώδια σίγουρα


JTeam

27 Φεβρουαρίου 2023

Ειρωνεύεσαι; Αυτά τα 5 ζώδια σίγουρα
unsplash
Είναι ειδικοί στο να «πετούν» τα καρφάκια τους με μεγάλο ταλέντο

Η ειρωνία πολλές φορές μπορεί να είναι πιο ενοχλητική από τις φωνές και τις βρισιές, αφού η καυστικότητα και το ύφος -που πάει πακέτο- είνα αρκετά για να κόψεις και την καλημέρα. Υπάρχουν βέβαια και μερικοί που εκτιμούν την ειρωνία και την θεωρούν δείγμα ευφυΐας.

Φυσικά και αυτό το «ταλέντο» αναπτύσεται σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 συγκεκριμένα ζώδια που γεννιούνται με το ταλέντο της ειρωνίας χαραγμένο στο DNA τους.

Για να δούμε ποια είναι αυτά!

Υδροχόος

Δεν του το 'χες του Νεροκουβαλητή, αλλά πίστεψέ μας η ειρωνία του πάει σύννεφο. Είναι ο Νο 1 στον σαρκασμό, ειδικά σε άτομα «κολλημένα». Το τι στόλισμα ρίχνει, ούτε λέγεται, ούτε ονομάζεται και είναι πιο ψυχρός και από τη Σιβηρία. Δεκάρα δε δίνει, αν πληγώσει κάποιον ή αν εκνευρίσει. Ας πρόσεχε! Να μην έμπαινε στο στόχαστρό του, να μην την άκουγε!

Ταύρος

Αυτό που βλέπεις από τον Ταύρο, αυτό παίρνεις. Οι άνθρωποι δεν φιλτράρουν καμία σκέψη τους. Ό,τι πιστεύουν, ό,τι νομίζουν στο πετούν σαν τούβλο στο κεφάλι, χωρίς καν να αναρωτηθούν κατά πόσο θα σε πειράξει ή θα σε προσβάλλει. Δεν θέλεις να το ακούσεις, δεν τους νοιάζει, από τη στιγμή που θεωρούν ότι είναι η πραγματικότητα. Είναι σαρκαστικοί, όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο: ότι έχουν χιούμορ!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι παιχνιδιάρης, είναι αξιολάτρευτος, είναι σκανταλιάρης, έχει και μια γλώσσα όμως που, αν την ανοίξει, δε θα ξέρεις πού να πας να κρυφτείς. Με χαμόγελο πάντα, μπορεί να σε στολίσει σαν τον Επιτάφιο, να σε ειρωνευτεί, να σε κοροϊδέψει -στην πλάκα πάντα- και όταν συνειδητοποιήσεις ακριβώς τι λέει το στόμα του, τότε σίγουρα θα θέλεις να τον χαστουκίσεις!

Σκορπιός

Σαρκαστικά σχόλια και black humor είναι δύο στοιχεία που καθορίζουν τον Σκορπιό, που με άνεση θα μπορούσε να «χριστεί» ο βασιλιάς της συγκεκριμένης κατηγορίας. Όταν φτάνει σε αυτό το σημείο χάνει ακόμα και το μαύρο χιούμορ του και εκσφενδονίζει τη μία ατάκα μετά την άλλη. Πού σε πονεί και πού σε σφάζει!

Αιγόκερως

Τελευταίος μεν, καθόλου αμελητέος δε, καθότι έχει αυτό το ξινό από τη φύση του, το οποίο συνοδεύεται ενίοτε από τσουχτερές ατάκες, ανασηκωμένο φρύδι και ειρωνικά σχόλια, ιδίως όσον αφορά σε άτομα που το παίζουν ανώτερα ή ικανότερα! Αν μάλιστα πρόκειται για ίσματα στη δουλειά, τότε ξεσαλώνει!

Πηγή astrology

TAGS