ΖΩΔΙΑ

Κρόνια Επιστροφή: Τι είναι, τι σημαίνει για σένα και πώς να τη βρεις βάσει του ζωδίου σου


JTeam

20 Μαρτίου 2023

Κρόνια Επιστροφή: Τι είναι, τι σημαίνει για σένα και πώς να τη βρεις βάσει του ζωδίου σου
pexels
Όταν ο Κρόνος επιστρέφει στη ζωή σου, σε εξελίσσει

Αν έχεις πατήσει τα 30, έχεις ζήσει την περίοδο που ξεκινούν περισσότερες ευθύνες, υποχρεώσεις και πίεση ενώ έχεις δει πολλά πράγματα στη ζωή σου να αλλάζουν. Αυτό συμβαίνει γιατί η περίοδος αυτή συνδέεται αστρολογικά με την άφιξη του Κρόνου στη ζωή σου που έρχεται να σε ταρακουνήσει και να καταστρέψει ό,τι δεν έχει γερές βάσεις.

Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και ξεκινάει κάποιος άλλος λίγο πιο ώριμος και αυτό φέρνει νέες εμπειρίες και ευκαιρίες. Η διέλευση του Κρόνου στο γενέθλιο χάρτη είναι ένας δείκτης σχετικά με το στάδιο που βρισκόμαστε, κάθε κύκλος του Κρόνου από το ωροσκόπιό μας ολοκληρώνεται περίπου σε 29 χρόνια, χωρίζοντας τη ζωή μας σε τρία κύρια στάδια ανάπτυξης.

Η θέση του Κρόνου από ζώδιο, οίκο και όψεις, μας βοηθά να καταλάβουμε περισσότερο τον εαυτό μας και τι πρέπει να προσέξουμε στην πορεία της ζωής μας.

Η πρώτη επιστροφή του Κρόνου γίνεται μεταξύ 28 με 30 χρόνων στη γενέθλια θέση του και σηματοδοτεί την μετάβαση από την νεότητα στην ενήλικη ζωή

Όταν έρχεται στη ζωή ενός ατόμου, δημιουργούνται νέες συνθήκες που πρέπει να μάθει να τις διαχειρίζεται ενώ καλείται να συνειδητοποιήσει ότι τα πράγματα άλλαξαν και ότι πρέπει να αναλάβει νέες υποχρεώσεις

Μεταξύ 35 με 37 χρόνων κατά τη διέλευση του Κρόνου σχηματίζεται προς τη γενέθλια θέση του, τότε έχουμε και μια πρώτη Κρόνια επιστροφή, τελείως διαφορετική από εκείνη των 7 χρόνων. Αυτή η επιστροφή μάς κάνει να σκεφτούμε κριτικά, να αναθεωρήσουμε για πράγματα, να βάλουμε νέους στόχους αλλά και να κατανοήσουμε σε βάθος τι συμβαίνει στη ζωή μας και τι είναι αυτό που θέλουμε να αλλάξουμε.

Μετά από αυτό το στάδιο, ακολουθεί η διάμετρος Κρόνου προς τη γενέθλια θέση του μεταξύ 42 και 44 χρόνων. Είναι η συνήθως αναφερόμενη κρίση της μέσης ηλικίας. Είναι η στιγμή που το κάθε άτομο θα σταθεί απέναντι στο παρελθόν του και θα αναρωτηθεί τι έχει καταφέρει και τι πρέπει να επιλέξει για το μέλλον του.

Μεταξύ 58 με 60 χρόνων έχουμε την δεύτερη επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του, που σηματοδοτεί την αρχή του τρίτου κύκλου της ζωής. Είναι ο κύκλος της ωριμότητας,της σοφίας και όσων έχουμε κατακτήσει μέχρι τότε στη ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.