ΖΩΔΙΑ

Η Σύνοδος Ερμή - Δία φέρνει θετικές εξελίξεις γι' αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

29 Μαρτίου 2023

Η Σύνοδος Ερμή - Δία φέρνει θετικές εξελίξεις γι' αυτά τα 3 ζώδια
Έχουμε και τη Σελήνη στον Καρκίνο, με τα συναισθήματα να γίνονται πιο έντονα από ποτέ

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και κατά την διάρκεια της ημέρας, θα σχηματίσει όψεις με την Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στον Ταύρο, αλλά και με τον Ουρανό. Είναι μια ημέρα θετική, η οποία μπορεί να ξεκινήσει με μια παραπάνω ένταση, όμως σύντομα όλα θα αρχίσουν να ηρεμούν και να γίνονται πιο ρομαντικά. Ιδιαίτερα θετική είναι η όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, αλλά και η σύνοδος του Ερμή με τον Δία. Η συγκεκριμένη ημέρα μας κάνει πιο πρόθυμους να τα «βρούμε» με τα πρόσωπα που πραγματικά μας ενδιαφέρουν, ενώ παράλληλα εστιάζουμε σε αληθινά συναισθήματα και θέλω. Είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκαθαρίσετε το μέσα σας και να κάνετε τις επιλογές που πραγματικά επιθυμείτε.

Πάμε να δούμε ποια ζώδια θα επηρεαστούν πιο έντονα από τις παραπάνω όψεις, και επομένως θα βιώσαν την εύνοια της Αφροδίτης με την Σελήνη, και την εύνοια από τη σύνοδο του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, με τον Δία, ο οποίος φέρνει εύνοια και τύχη:

Ταύρος

Είναι μια ανακουφιστική ημέρα σε σχέση με τις προηγούμενες, αλλά και αυτές που έρχονται. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να κυνηγήσεις ό,τι πραγματικά επιθυμείς, είτε πρόκειται για επαγγελματικά σχέδια, είτε για προσωπικά. Σήμερα θα έχεις την έμπνευση, αλλά και τη θέληση να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου, αρκεί να βρεις τις ισορροπίες και τους ρυθμούς που σου βγάζουν τον καλύτερο σου εαυτό. Ακόμη, μη προσπαθήσεις να κατευνάσεις συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια γιατί δεν θα τα καταφέρεις εύκολα. Αντιθέτως προσπάθησε να τα αποδεχτείς και να πράξεις αναλόγως.

Λέων

Πρόκειται για μια από τις πιο παραγωγικές σου ημέρες, καθώς θα έχεις έντονη σιγουριά και αποφασιστικότητα για τα επόμενα βήματα σου σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Η καθημερινότητα σου, χρειάζεται μια ενίσχυση και είναι η στιγμή να βάλεις σε προτεραιότητα τα θέλω σου και να τα πετύχεις. Έχεις την εύνοια και την καλή τύχη αυτές τις ημέρες, οπότε μη καθυστερείς άλλο από το να ζήσεις όπως πραγματικά θες.

Αιγόκερως

Κάθε τομέας της ζωής σου ενισχύεται με τύχη και θετική εξέλιξη. Είτε είναι επαγγελματικά, είτε οικογενειακά, είτε προσωπικά θέματα που σε απασχολούν, είναι η στιγμή για να τα αφήσεις στην άκρη και να ασχοληθείς με τις επιτυχίες που έρχονται. Οι κόποι σου και η σκληρή δουλειά θα ανταμειφθούν το επόμενο διάστημα, ενώ λόγω του Δία, δεν αποκλείεται να έχεις και κάποιες ιδιαίτερα καλές προτάσεις και ευκαιρίες, είτε σε ότι αφορά επαγγελματικά σου σχέδια, είτε στην προσωπική σου ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS