ΖΩΔΙΑ

Αυτές είναι οι 3 πιο ερωτικές ημέρες του Απριλίου, σύμφωνα με την αστρολογία


JTeam

3 Απριλίου 2023

Αυτές είναι οι 3 πιο ερωτικές ημέρες του Απριλίου, σύμφωνα με την αστρολογία
Για να γνωρίζεις τι να περιμένεις από τον νέο μήνα

Η αλήθεια είναι πως έχουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε και να ζήσουμε ξανά ξέγνοιαστές στιγμές- είτε ερωτικές, είτε φιλικές. Το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, αφού παρά το γεγονός πως δεν είχαμε ανάδρομους πλανήτες, οι όψεις αντίθεσης, αλλά και η νέα θέση των πλανητών έφερνε καθοριστικές αλλαγές και ανατρεπτικά γεγονότα.

Ωστόσο, είναι η στιγμή να εστιάσουμε στον πλανήτη της Αφροδίτης, η οποία παίρνει νέες θέσεις για τον Απρίλιο και δίνει ιδιαίτερη εύνοια σε ορισμένες ημερομηνίες προκειμένου να ερωτευθούμε ξανά, είτε με τη ζωή, είτε με ένα νέο πρόσωπο. Σύμφωνα με την αστρολογία μάλιστα, υπάρχουν 3 ιδιαίτερα ευνοημένες ημερομηνίες, στις οποίες καλό θα ήταν να εστιάσουμε στις σχέσεις γενικότερα, και στον έρωτα ειδικότερα:

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Είναι η ημέρα όπου η Αφροδίτη κινείται προς ένα ζώδιο στο οποίο είναι κυβερνήτης. Στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό σημαίνει πως έρχεται η στιγμή όπου οι πολυτέλειες, η σταθερότητα, αλλά και ο αισθησιασμός θα επικρατεί πιο έντονα από ποτέ. Είναι σημαντικό να νιώθουμε στις σχέσεις σας ασφαλείς, και αυτό ακριβώς έρχεται να προσφέρει η Αφροδίτη, μέσα από τη νέα της θέση. Την ίδια μέρα μάλιστα, σχηματίζει και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει φαντασία, κοινωνικότητα, αλλά και έκφραση συναισθημάτων χωρίς όρια. Γι' αυτό καλό θα ήταν να μείνεις ανοιχτή/ος σε ερωτικές συζητήσεις και περιπέτειες. Ακόμη πιο ευνοημένοι τη συγκεκριμένη ημέρα, θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ιχθύες.

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο των Διδύμων και αμέσως σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μία αστρολογική όψη που σημαίνει μια ειλικρινής ερωτική αναγέννηση. Πιο ευνοημένοι θα είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, οι οποίοι θα νιώσουν επιτέλους μια ανανέωση και πιθανώς να έχουν νέα άτομα στο ερωτικό τους πεδίο, τα οποία θα κεντρίσουν την προσοχή τους και θα φέρουν και πάλι ενθουσιασμό, αλλά και νέες εμπειρίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες, καθώς θα υπάρχει έντονη εύνοια.

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Αυτή την ημέρα ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Πρόκειται για μια εκρηκτική όψη, η οποία θα σε βγάλει έξω από τα νερά σου και θα νιώσεις την επιθυμία και τη θέληση να είσαι με άτομα, τα οποία μέχρι τώρα δεν είχες στον περίγυρο σου. Ειδικά οι Ταύροι, Παρθένοι και Σκορπιοί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια σχέση ανατρεπτική και πρωτόγνωρη. Την ίδια ημέρα, έχουμε και ένα ακόμη σημαντικό αστρολογικό γεγονός, το οποίο έρχεται να ταράξει ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις. Ο Ερμής ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, και ενώ αυτό θα ήταν ένα ατυχές γεγονός, στην πραγματικότητα, σχηματίζει θετικές όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό. Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα και δεν είναι άλλο, από τις επανασυνδέσεις. Είναι πολύ πιθανό να έχεις απρόοπτα πρόσωπα του παρελθόντος, τα οποία έρχονται να σε απασχολήσουν ξανά.

TAGS

-->