ΖΩΔΙΑ

Καλό Πάσχα; Κακή μέρα για τα ερωτικά αυτών των ζωδίων


JTeam

16 Απριλίου 2023

Καλό Πάσχα; Κακή μέρα για τα ερωτικά αυτών των ζωδίων
Ίσως η σημερινή μέρα, η οποία θα είναι κακή για τα ερωτικά σου, να σε ευνοήσει σε κάτι άλλο

Όλα τα ωραία, κάποτε τελειώνουν. Και όταν λέμε ωραία, δεν εννοούμε μία ωραία βόλτα στη θάλασσα, αλλά μία σχέση - η δική σου, αν ανήκεις στα παρακάτω ζώδια.

Κι εμείς θα θέλαμε να κρατήσει για πάντα, δε θα σου πούμε ψέματα. Ίσως, όμως, είναι για το καλύτερο. Ίσως η σημερινή μέρα, η οποία θα είναι κακή για τα ερωτικά σου, να σε ευνοήσει σε κάτι άλλο - στα χαρτιά, ίσως; Ναι, αν ήταν Χριστούγεννα. Τώρα μπορεί απλώς να κερδίσεις στο τσούγκρισμα αυγών. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να σου συμβεί και κάτι καλό.

Τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτούν στα αισθηματικά τους

Ταύρος

Έχεις βαρεθεί από καιρό - απλώς δεν το παραδεχόσουν στον εαυτό σου. Είναι ώρα να αναγνωρίσεις ότι ο άνθρωπος σου, ίσως είναι απλώς ένας άνθρωπος και δεν είναι γραφτό να είστε μαζί. Σου αξίζει να ζήσεις έναν έρωτα σαν αυτόν που βλέπεις στις ταινίες, σταμάτα να συμβιβάζεσαι με άτομα που δεν σε γεμίζουν επειδή απλώς συνήθισες.

Καρκίνος

Δεν θέλεις να στενοχωρήσεις κανέναν, αγχώνεσαι, υπεραναλύεις καταστάσεις - ωστόσο, εσύ πληγώνεσαι στο τέλος. Σήμερα μπορείς να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση και, αν δεν καταλήξει καλά, δεν θα χάσεις μία καλή σχέση αλλά έναν άνθρωπο που δεν διατίθεται να σε συναντήσει κάπου στη μέση.

Αιγόκερως

Θα συνειδητοποιήσεις μία αλήθεια που, κατά βάθος, ήξερες καλά. Και θα θελήσεις να πληγώσεις το άτομο με το οποίο έχεις σχέση. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά, ψύχραιμα και να μην πεις πράγματα που δεν εννοείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS