ΖΩΔΙΑ

Η πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς σήμερα - Θα επηρεάσει έντονα τα παρακάτω ζώδια και όχι με τον καλύτερο τρόπο


JTeam

20 Απριλίου 2023

Η πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς σήμερα - Θα επηρεάσει έντονα τα παρακάτω ζώδια και όχι με τον καλύτερο τρόπο
Σήμερα, Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 στις 07:14 το πρωί πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιο του Κριού

Μια ηλιακή έκλειψη είναι ένα πολύ ιδιαίτερο αστρολογικό γεγονός, το οποίο επηρεάζει έντονα όλα τα ζώδια και κυρίως εκείνα που βρίσκονται στον ίδιο άξονα.

Η συγκεκριμένη έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα, είναι έντονη, σπάνια και υβριδική. Ως κυβερνήτης της σημερινής ηλιακής έκλειψης είναι ο πλανήτης Άρης, ο οποίος συμβολίζει τη μαχητικότητα, τον πόλεμο, το θάρρος αλλά και τη διεκδίκηση. Ακόμη, η κύρια όψη που σχηματίζει είναι ένα τετράγωνο με τον σκοτεινό Πλούτωνα, μία όψη που παραπέμπει σε παιγνίδια εξουσίας και δύναμης.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, πως ένα αστρολογικό τοπίο με Ηλιακή έκλειψη, με τους πλανήτες του Άρη και του Πλούτωνα, δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Οι εκλείψεις συνήθως σηματοδοτούν το οριστικό κλείσιμο ενός κύκλου, αλλά και μια νέα αρχή. Είναι μια περίοδος μεταμόρφωσης, αλλά και ανανέωσης.

Όσο και αν θέλουμε όμως να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν και να προχωρήσουμε σε μια νέα αρχή, μη ξεχνάμε πως αύριο ο Ερμής, γυρίζει ανάδρομος και αυτός στο ζώδιο του Ταύρου μαζί με τον Ήλιο. Αυτό σίγουρα δεν ευνοεί μια νέα αρχή, αλλά ούτε και την εξέλιξη. Επομένως, μέχρι τις 15/05 που ο πλανήτης Ερμής θα επιστρέψει σε κανονική τροχιά, οφείλουμε να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή, αλλά και υπομονή.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την σημερινή Ηλιακή έκλειψη, είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, αλλά και Αιγόκεροι. Ακόμη, έντονα επηρεάζονται και οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS