ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια ευνοεί ερωτικά και οικονομικά ο Δίας στον Ταύρο


JTeam

25 Απριλίου 2023

Ποια ζώδια ευνοεί ερωτικά και οικονομικά ο Δίας στον Ταύρο
Ο πλανήτης της τύχης και της αισιοδοξίας, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου από 16/05 έως και 25/05

Η σημερινή ημέρα έχει μια θετική όψη, μιας και ο Ήλιος βρίσκεται στον Ταύρο και από την άλλη έχουμε τον Κρόνο στους Ιχθύες. Αυτή η σημερινή όψη μας βοηθά να κάνουμε καλύτερες επιλογές στην καθημερινότητα μας και να διαχειριστούμε καλύτερα τις υποχρεώσεις μας. Ακόμη, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, γεγονός που μας κάνει πιο ενεργητικούς και φυσικά συναισθηματικούς.

Το κυριότερο γεγονός όμως του επόμενου διαστήματος, είναι η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16/05, μετά από 12 χρόνια. Ο Δίας θα εγκαταλείψει το παρορμητικό ζώδιο του Κριού και οδεύει προς το γήινο και σταθερό ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 25/05. Αυτό σημαίνει πως ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία το ενδιαφέρον εστιάζει στον έρωτα και τις απολαύσεις. Ακόμη μη ξεχνάτε πως και ο Δίας, αλλά και ο Ταύρος είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τον τομέα του χρήματος, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε νέες πηγές εσόδων, ή κάποια ανακούφιση σε θέματα οικονομικών.

Ποια ζώδια λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν περισσότερο το επόμενο διάστημα, τόσο στον έρωτα, όσο και στα οικονομικά;

Ταύρος

Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, έρχεται και η λύτρωση. Ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο για το επόμενο έτος μετά από 12 χρόνια. Οι καταστάσεις είναι υπέρ σας, ενώ σταδιακά θα αρχίσετε και πάλι να αισθάνεστε την αισιοδοξία, αλλά και την αυτοπεποίθηση που είχατε χάσει. Ακόμη και αν προτιμάτε την ασφάλεια, θα έχετε περισσότερο θάρρος να πάρετε ρίσκα, τα οποία θα σας βγουν σε καλό. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν μέσα στο επόμενο έτος να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας σε επαγγελματικό επίπεδο ή να κάνετε μια πολύ σημαντική συνεργασία που θα σας ωφελήσει οικονομικά.

Παρθένος

Νέοι ορίζοντες εκτείνονται για εσάς Παρθένοι. Ο πλανήτης της τύχης θα βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα φιλικό προς εσάς ζώδιο και σας καλεί να πάρετε ρίσκα, να πείτε ναι σε νέες εμπειρίες και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με κάθε τρόπο. Το επόμενο διάστημα θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα ταξίδια και τις επαφές με άτομα από το εξωτερικό, επομένως αν έχετε σκοπό να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες σας ή να εργαστείτε σε μια άλλη χώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να ξεκινήσετε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα ή σεμινάρια που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επιπλέον δεξιότητες. Κοινώς, είναι η στιγμή για να απογειώσετε την καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας.

Σκορπιός

Με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις, είναι βέβαιο ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε σπουδαίες ευκαιρίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αν περίμενες εδώ και αρκετό καιρό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα φέρει νέα δεδομένα στη ζωή σου, το επόμενο διάστημα θα είναι η κατάλληλη περίοδος για να συμβεί κάτι τέτοιο. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να σκεφτείτε το γάμο ή τη συμβίωση με ένα πρόσωπο που σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS