ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο: Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο


JTeam

26 Απριλίου 2023

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο: Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο
Πρόκειται για τον «νανό - πλανήτη» με έντονη επιρροή, ο οποίος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου την 1η Μαΐου

Βαθιές συνειδητοποιήσεις, αλλά και αλλαγή πεποιθήσεων θα έχουμε για το επόμενο διάστημα, όπου ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι ο πλανήτης που συμβολίζει τον θάνατο και την αναγέννηση. Το να αφήνεις ένα κομμάτι του παρελθόντος πίσω σου, και να θέτεις τα θεμέλια για κάτι νέο.

Ο ανάδρομος Πλούτωνας μας καθοδηγεί να κοιτάξουμε και να αναλύσουμε τι έχουμε κάνει στο παρελθόν, τις πράξεις και τις επιπτώσεις που είχαν στην καθημερινότητα και στις σχέσεις μας. Είναι μια περίοδος προβληματισμού σχετικά με τις επιλογές μας και τα θέματα ισχύος και ελέγχου στη ζωή μας.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να σκεφτείτε προσεκτικά αν έχετε στο περιβάλλον σας άτομα τα οποία σας χειραγωγούν και σας απομακρύνουν από τους δικούς σας στόχους. Αν υπάρχουν καταστάσεις οι οποίες σας εγκλωβίζουν και σας κρατούν στάσιμους. Δεν είναι ένα εύκολο διάστημα το επόμενο που ακολουθεί, ωστόσο είναι απαραίτητο για να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, έχοντας τις σωστές βάσεις.

Ο Πλούτωνας μπήκε στο ζώδιο του Υδροχόου στις 23/03/2023, θα ξεκινήσει το ανάδρομο ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 11 Ιουνίου 2023, όταν και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω όπου βρισκόταν από το 2008.

Ποια ζώδια επηρεάζονται άμεσα από την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα:

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και φυσικά Υδροχόοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS