ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Μαΐου 2023: 7 Dos&Don'ts για το «Φεγγάρι των Λουλουδιών»


JTeam

3 Μαΐου 2023

Πανσέληνος Μαΐου 2023: 7 Dos&Don'ts για το «Φεγγάρι των Λουλουδιών»
Τι να κάνουμε και τι όχι, στις 5 Μαΐου

Η Πανσέληνος του Μαΐου πλησιάζει και είναι μία καλή στιγμή να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε. Στις 5 του μήνα, συγκεκριμένα, έχουμε το «Φεγγάρι των Λουλουδιών», το οποίο θα φέρει τα πάντα – από κύκλους που θα κλείσουν, μέχρι καταστάσεις που θα εξελιχθούν και θα ανθίσουν.

Παρακάτω, θα δούμε τα Dos και Don’ts της Πανσελήνου – τι να κάνουμε και τι όχι, δηλαδή, για να βγούμε όσο το δυνατόν πιο αλώβητοι. Και καλή μας τύχη.

Ας συνδεθούμε με τα συναισθήματά μας

Κάθε Πανσέληνος αποτελεί ευκαιρία να τα βρούμε με τον εαυτό μας, κι εκείνη του Μαΐου δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αφουγκραστούμε τις ανάγκες μας.

Ας μην κρατήσουμε κακία σε κανέναν

Δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε το παρελθόν και να μην κοιτάμε το μέλλον. Είναι ώρα να αφήσουμε πίσω τα αρνητικά μας συναισθήματα, άτομα και καταστάσεις που δεν μας κάνουν καλό, και να βρούμε την ηρεμία μας.

Ας γνωρίσουμε τον εαυτό μας

Για να σχεδιάσουμε τα μελλοντικά μας βήματα, χρειάζεται να μάθουμε από τα λάθη μας. Πρέπει, λοιπόν, να αναρωτηθούμε τι χρειάζεται να αλλάξουμε για να αισθανθούμε πιο γεμάτοι, πιο ολοκληρωμένοι και χαρούμενοι.

Ας μην επαναπαυθούμε

Είναι καλό να νιώθουμε άνετα μεν, αλλά ας μην το παρακάνουμε. Ας προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε, λοιπόν, έστω και λίγο.

Ας ακούσουμε το ένστικτό μας

Αν κάτι δεν μας «κάθεται» καλά, αν νιώθουμε ότι κάτι πηγαίνει λάθος παρότι δεν έχουμε στοιχεία, ας μην φορέσουμε παρωπίδες. Τώρα είναι που πρέπει να εμπιστευθούμε αυτά τα συναισθήματα.

Ας μην αφήσουμε τη ζήλεια να μας νικήσει

Αν έχουμε λόγο ανησυχίας, είναι ώρα να κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση. Αλλιώς, ας εμπιστευθούμε τους ανθρώπους μας κι ας πάψουμε να προσπαθούμε να έχουμε διαρκώς τον έλεγχο στα χέρια μας.

Ας δώσουμε προτεραιότητα στο self-care

Δίνοντας προτεραιότητα στον εαυτό και τις ανάγκες μας, θα νιώσουμε καλύτερα από κάθε άποψη. Από ένα χαλαρωτικό μπάνιο μέχρι ένα νόστιμο γεύμα, ας κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.