ΖΩΔΙΑ

Ξαφνικές ευκαιρίες και σπουδαίες ανατροπές με την αυριανή Πανσέληνο - Τι να αναμένουν τα ζώδια


JTeam

4 Μαΐου 2023

Ξαφνικές ευκαιρίες και σπουδαίες ανατροπές με την αυριανή Πανσέληνο - Τι να αναμένουν τα ζώδια
Αύριο 5/05 πραγματοποιείται η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου

Μια πολύ ιδιαίτερη έκλειψη και Πανσέληνο θα έχουμε την αυριανή ημέρα, η οποία έρχεται να επηρεάσει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας. Κάποια πιο έντονα, και κάποια άλλη όχι και τόσο. Το ζώδιο του Σκορπιού και του Ταύρου, στα οποία πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πάθη, ανασφάλειες, και ζήλειες έρχονται στην επιφάνεια, και ορισμένα ζώδια θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα να ελέγξουν τα συναισθήματα τους. Συν τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, το τοπίο γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Jenny.Gr


Η συγκεκριμένη έκλειψη, έχει αέρα μεταμόρφωσης. Γίνεται μια σπουδαία ανατροπή, είτε με ομαλό είτε με απότομο τρόπο, προκειμένου να αλλάξεις, να εξελιχθείς, αλλά και να προχωρήσεις σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου. Ειδικά για όσους έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, η έκλειψη αυτή θα φέρει από τη μια αλλαγές, και από την άλλη ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα.

Στην ουσία, σκοπός της αυριανής έκλειψης είναι να φέρει ένα οριστικό κλείσιμο κάποιων κεφαλαίων, τα οποία συντηρούμε στη ζωή μας ενώ δεν θα έπρεπε. Ο Πλούτωνας είναι ο κυβερνήτης αυτής της Σεληνιακής έκλειψης και η ανάδρομη πορεία του θα μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε στις αλλαγές που θα φέρει η έκλειψη, αλλά και να κατανοήσουμε καλύτερα τι μας κρατούσε πίσω και τι θα μας βοηθήσει να πάμε μπροστά.

Ακόμη, η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζεται άμεσα και από τον πλανήτη των αποκαλύψεων και των εκπλήξεων, τον Ουρανό, αλλά και τον ανάδρομο Ερμή. Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή στο απέναντι ζώδιο από τον Σκορπιό που θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή έκλειψη, και φαίνεται ότι θα υπάρξουν πολλές και απρόσμενες εξελίξεις που θα μας οδηγήσουν να κάνουμε πολλές εκκαθαρίσεις στη ζωή μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.