ΖΩΔΙΑ

Τα 3 όχι και τόσο τυχερά ζώδια του Μαΐου - Διαφωνίες, παρεξηγήσεις και χωρισμοί


JTeam

9 Μαΐου 2023

Τα 3 όχι και τόσο τυχερά ζώδια του Μαΐου - Διαφωνίες, παρεξηγήσεις και χωρισμοί
Χρειάζεται προσεκτική και σωστή διαχείριση συναισθημάτων, προκειμένου να λάβετε τις σωστές αποφάσεις

Μπορεί να έχουμε συνδέσει τον Μάϊο με την Άνοιξη και με ευχάριστη διάθεση και γεγονότα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις. Τουλάχιστον όσο αφορά τα 3 παρακάτω ζώδια, οι αστρολογικές όψεις δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα με το μέρος τους- αντιθέτως φαίνεται ότι προκαλούν εντάσεις, παρεξηγήσεις και ακόμη και οριστικούς χωρισμούς.

Μη ξεχνάμε άλλωστε πως μέχρι και τα μέσα Μαΐου έχουμε την έντονη επιρροή από τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, όπως επίσης και την ενέργεια από την Σεληνιακή έκλειψη, η οποία έρχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δώσει οριστικό τέλος σε καταστάσεις που δεν μας ευνοούν.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και να δημιουργεί όψεις με τον απρόοπτο Ουρανό. Μπορεί να έχετε τάσεις φυγής, επιθυμίες οι οποίες μένουν ανεκπλήρωτες και σας δυσκολεύουν, καθώς επίσης και συναισθηματικές διακυμάνσεις. Αυτό το διάστημα δεν βοηθά ιδιαίτερα στην εκπλήρωση των ονείρων και των επιθυμιών σας, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν εμπόδια, παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και προβλήματα στην καθημερινότητα σας.

Σκορπιός

Άβολο και αμήχανο είναι το τοπίο και για εσάς τους Σκορπιούς, που νιώθετε ότι δεν έχετε όρεξη να κάνετε τίποτα και να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα. Η έκλειψη στον άξονα σας, ήρθε να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, και σας πιέζει να προχωρήσετε σε καθοριστικές αλλαγές της ζωής σας, όσο και αν δεν θέλετε. Ωστόσο, οι όψεις του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 12, 13/05 μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία, αρκεί να στηριχτείτε στη λογική προσέγγιση των πραγμάτων.

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους, ο ανάδρομος Ερμής αναφέρεται σε ένα πολύ προσωπικό, ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που αφορά τα δικά σας προσωπικά θέματα, την οικογένεια και το σπίτι, δημιουργώντας κάποιες ανασφάλειες. Είναι και για εσάς η στιγμή να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα φέρουν ξανά ενθουσιασμό στη ζωή σας, γι' αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτόν τον μήνα, είναι συγκεντρωθείτε, να αφεθείτε στην σκληρή δουλειά και να θέσετε σε προτεραιότητα την φυσική σας κατάσταση και υγεία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS