ΖΩΔΙΑ

Tο ζωδιακό AI app που σου λέει αν πρέπει να κόψεις μόνη σου αφέλειες ή να παραιτηθείς


JTeam

24 Μαΐου 2023

Tο ζωδιακό AI app που σου λέει αν πρέπει να κόψεις μόνη σου αφέλειες ή να παραιτηθείς
Ο προσωπικός ΑΙ αστρολόγος σου, είναι εδώ

Δεν είναι ντροπή να παραδεχτείς ότι κάθε φορά που βγαίνεις πρώτο ραντεβού, αναρωτιέσαι αν γνώρισες τον άνθρωπό σου. Είναι πολύ λογικό να αναρωτιέσαι συχνά αν είσαι ο main character της ζωής σου, και είναι ακόμη πιο λογικό να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη το βράδυ, κάνοντας στον εαυτό σου τη σημαντικότερη ερώτηση όλων: Να πάρω το ψαλίδι να κόψω αφέλειες;

Τώρα, μπορείς να πάρεις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που σε βασανίζουν. Το app Co-Star μόλις απέκτησε μία νέα, ΑΙ λειτουργία, η οποία σου επιτρέπει να ρωτάς τα άστρα ό,τι θέλεις, κι οι απορίες σου να λύνονται με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη.

Το καινούργιο αυτό feature, σε βοηθά να μιλήσεις με το Σύμπαν – εντάξει, όχι, απλώς μελετά τους πλανήτες, συμβουλεύεται το αστρολογικό σύστημα και γίνεται η προσωπική σου Γεωργία Σταύρου. Μπορείς να πάθεις υπαρξιακή κρίση, και η Τεχνητή Νοημοσύνη του Co-Star θα είναι πλάι σου. Ενδεικτικά, μπορείς να του μιλήσεις για τα παρακάτω:

  • Θα ερωτευτώ ποτέ;
  • Γιατί σαμποτάρω τον εαυτό μου;
  • Να παραιτηθώ και να μετακομίσω σε άλλη χώρα;
  • Πώς να γνωρίσω νέα άτομα;
  • Τι να κάνω αν έφυγε ο έρωτας για τον σύντροφό μου;
Jenny.Gr

Τα καλά νέα, είναι ότι θα παίρνεις απαντήσεις στα πιο σκοτεινά σου ερωτήματα σε ελάχιστο χρόνο. Τα κακά νέα, είναι ότι ο αριθμός των δωρεάν ερωτήσεων, είναι περιορισμένος. Αυτός σημαίνει ότι μετά τις πρώτες 3 φορές, θα πρέπει να πληρώνεις κάθε τι που ρωτάς – κι επειδή δεν είναι εποχές να ξοδεύεις μία περιουσία, επένδυσε τα χρήματά σου σοφά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.