ΖΩΔΙΑ

29/5: Μέχρι το μεσημέρι ασχοληθείτε με δημιουργικά επιχειρήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Μαΐου 2023

29/5: Μέχρι το μεσημέρι ασχοληθείτε με δημιουργικά επιχειρήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι το απόγευμα, απέναντι από τον Ποσειδώνα

Προσπαθήστε να είστε όσο περισσότερο γίνεται εστιασμένη/ος σε αυτό που κάνετε γιατί εύκολα μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή να συμβούν λάθη. Αποφύγετε σημαντικές δράσεις από τις 3μμ έως τις 6μμ. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, διάφορα θέματα προκύπτουν αυτή τη στιγμή προς τακτοποίηση και δίνεται η μέγιστη βοήθεια για να προβείτε σε ανάλογες ενέργειες. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δημιουργική ημέρα για να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας γεμίζουν χαρά και μπορούν να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, προσωπικά σας ζητήματα είναι στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισής τους.Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σεβαστείτε τους χρόνους και την διάθεσή σας σήμερα την στιγμή που προσανατολίζεστε προς μια κατεύθυνση ειδικά μέχρι το μεσημέρι. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, είναι σημαντικό σήμερα να κινηθείτε προς μια οδό η οποία σας δίνει προσωπική ικανοποίηση και ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, δημιουργική ημέρα η σημερινή ειδικά μέχρι το μεσημέρι και εσείς καλείστε να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να εκφράσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας στο κόσμο έξω. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αυτή τη στιγμή μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να κάνετε όμορφα δημιουργικά πράγματα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ειδικά μέχρι το μεσημέρι υπάρχει η εύνοια να ασχοληθείτε με αυτό που έχετε προγραμματίσει ωστόσο κρατήστε μικρό καλάθι όπου ακούτε μεγάλα λόγια. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, επαγγελματικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολούν από προχτές ή μια δραστηριότητα στη ζωή σας στην οποία επενδύετε ενέργεια αυτή τη περίοδο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, στοχευμένες κινήσεις είναι αλήθεια πως κάνετε εκ φύσεως. Αν ακολουθήσετε και τις εμπνεύσεις σας ειδικά μέχρι το μεσημέρι είναι σίγουρο πως θα σας οδηγήσουν σε έναν καθολικά παραγωγικό δρόμο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ψυχικές φορτίσεις σήμερα ειδικά μέχρι το μεσημέρι υπάρχει η τάση να σας κρατήσουν λίγο πίσω αν το επιτρέψετε και εσείς.Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σχέσεις και συνδέσεις γενικότερα έχουν έρθει στο προσκήνιο από προχτές. Αν μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον πιο δημιουργικό τρόπο, μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο, ειδικά μέχρι το μεσημέρι. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS