ΖΩΔΙΑ

Με ποια ζώδια μπρούν να αποκτήσουν την τέλεια φιλία οι Δίδυμοι;


JTeam

17 Ιουνίου 2023

Με ποια ζώδια μπρούν να αποκτήσουν την τέλεια φιλία οι Δίδυμοι;
pexels
Τα ζώδια που θα περάσουν οι Δίδυμοι καλύτερα για μια ζωή

Οι Δίδυμοι είναι μονίμως σε κίνηση, περίεργοι, πάντα παιδιά, λάτρεις της περιπέτειας και λάγνοι. Έχουν την φήμη των άπιστων, διότι έχουν το «διπλό» στο ζώδιό τους και στον χαρακτήρα τους. Φυσικά και το κυρίαρχο στοιχείο τους είναι το μπλα μπλα, η γρήγορη και έξυπνη κουβέντα με πολύ χιούμορ.

Οι Δύδιμοι όμως ως προσωπικότητες και ως ζώδια με ποιους από τον ζωδιακό κύκλο ταιριάζουν περισσότερο για να χτίσουν μια σταθερή φιλία; Με ποιους θα καθόντουσαν όλη μέρα και για χρόνια χωρίς να βαριούνται και θα έδειχναν τον πραγματικό εαυτό τους; Ας δούμε παρακάτω και ας κρατήσουμε σημειώσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ & ΚΡΙΟΣ

Υψηλές ταχύτητες, περιπέτεια και διαρκής κίνηση. Ο Δίδυμος έχει την ευελιξία και ο Κριός το πάθος. Εξαιρετικός συνδυασμός. Πολλά ταξίδια στο εξωτερικό παρέα και ίσως αρκετα επικίνδυνα αθλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ & ΖΥΓΟΣ

Και οι δύο λατρεύετε να βγαίνετε, να γνωρίζετε κόσμο και να μεγαλώνεται τον κύκλο σας. Έχετε κοινά ενδιαφέροντα και φυσικά πολλά θέματα να συζητήσετε. Από τους καλύτερους συνδυασμούς για μια μακροχρόνια φιλία.

ΔΙΔΥΜΟΙ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφτιά και μυαλά ανοιχτά και στα δυο ζώδια. Νέες ιδέες, ελευθερία και πρωτοτυπία στα πάντα. Θα βρίσκετε τρόπους να κρατάτε ο ένας τον άλλον σε εγρήγορση, χαρούμενο και με πολλές εκπλήξεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS