ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που ανταποκρίνονται ευκολότερα στις ερωτικές προκλήσεις και το φλερτ


JTeam

23 Ιουνίου 2023

3 ζώδια που ανταποκρίνονται ευκολότερα στις ερωτικές προκλήσεις και το φλερτ
Για να ξέρεις ποιον να προσεγγίσεις

Υπάρχουν εκείνα τα άτομα που εύκολα θα σου ανοιχτούν, θα κρατήσουν επικοινωνία, και θα ανταποκριθούν πολύ πιο ευχάριστα στο φλερτ και στον έρωτα. Από την άλλη, είναι και εκείνα τα ζώδια που προτιμούν να κρατούν αποστάσεις, είναι επιφυλακτικά και μάλλον θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια μέχρι να γνωριστείτε καλύτερα.

Σε αυτή την ανάρτηση θα εστιάσουμε σε αυτά τα 3 ζώδια, που ξεχωρίζουν και μπορείς να τα προσεγγίσεις πολύ πιο εύκολα. Το αν θα τα κατακτήσεις είναι μια άλλη υπόθεση, αλλά σίγουρα μη διστάσεις να κάνεις την προσπάθεια:

Σκορπιός

Είναι η καλύτερη τους να νιώθουν πως τους φλερτάρουν. Η φαντασία τους εύκολα μπορεί να ξυπνήσει, ειδικά σε θέματα που αφορούν το πάθος και τους έρωτες. Αν καταφέρεις να κεντρίσεις την προσοχή τους, σίγουρα θα σου δώσουν να το καταλάβεις, αλλά και θα ετοιμάσουν «ένα πιο πρόσφορο έδαφος» για να τους πλησιάσεις ακόμη περισσότερο. Ένας Σκορπιός έχει σχεδόν πάντα τον έρωτα στο μυαλό του, γι’ αυτό και το να ανταποκρίνεται σε μια πρόκληση είναι κάτι φυσικό και επόμενο για εκείνον. Μπορεί επίσης πολύ εύκολα να γίνει κι εκείνος προκλητικός και εκφραστικός.

Δίδυμοι

Πέρα από την επικοινωνία για την οποία τρελαίνονται οι Δίδυμοι, κάποιοι είναι ιδιαίτερα ερωτικοί και περιπετειώδης. Μόλις καταλάβουν ότι έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν ένα άλλο κεφάλαιο και να γνωρίσουν κάτι καινούργιο και πιθανώς ενδιαφέρον, σίγουρα θα ανοίξουν την πόρτα. Η φυσική περιέργεια αυτού του ζωδίου τούς κάνει να ενδιαφέρονται για διαφορετικούς ανθρώπους και για νέα βιώματα. Θέλουν να αποκτήσουν καινούριες εμπειρίες και απεχθάνονται τη ρουτίνα και την επανάληψη. Δεν θα το σκεφτούν πολύ, ούτε θα διστάσουν να κάνουν κάτι διαφορετικό ή περιπετειώδες για να πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους.

Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο είναι τόσο αφοσιωμένο στην καριέρα του, που ο έρωτας και το φλερτ είναι η μοναδική διαφυγή του. Οι Αιγόκεροι απ’ έξω δείχνουν ψύχραιμοι και ίσως ψυχροί, αλλά έχουν την τάση να παίρνουν εύκολα φωτιά, ιδιαίτερα στη θέα κάποιου που τους αρέσει και τους προκαλεί. Μόλις σπάσουν οι πάγοι της πρώτης γνωριμίας, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα θελήσουν να αφεθούν σε μια νέα ερωτική και σεξουαλική περιπέτεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS