ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο «τοξικά» ζώδια - Καλύτερα να προσέχεις


JTeam

24 Ιουνίου 2023

Τα 3 πιο «τοξικά» ζώδια - Καλύτερα να προσέχεις
pexels
Καταλήγουν να πληγώνουν όσους έχουν δίπλα τους

Δυστυχώς μερικά ζώδια έχουν την τάση να μην τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από τον ίδιο τους τον εαυτό. Εγωιστές, ζηλιάρηδες και φυσικά τοξικοί. Εάν είστε στον περίγυρό τους καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και να αναγνωρίσετε νωρίς τα σημάδια της τοξικής συμπεριφοράς, που πολύ πιθανό είναι να σας πληγώσει. Τα 3 ζώδια που έχουν αυτές τις συμπεριφορές είναι τα παρακάτω!

Διδύμος

Οι Δίδυμοι γενικά τείνουν να είναι διπρόσωποι και τους αρέσει να μπερδεύουν τους ανθρώπους με τον χαρακτήρα τους. Κουτσομπολιά, χειραγώγηση και ασυνεπή συμπεριφορά είναι μερικά από αυτά, όπως επίσης και μια «αλλεργία» στη δέσμευση.

Λέων

Αλαζονικές συμπεριφορές, μια πινελιά από ναρκισσισμό και φυσικά πολύ εγωιστές΄ Θέλουν να τους θαυμάζουν όλοι και να είναι μονίμως το κέντρο της προσοχής. Εάν αυτό αλλάξει, τότε γίνονται προσβλητικοί και κάνουν bullying πολύ εύκολα.

Σκορπιός

Κτητικοί, ζηλιάρηδες και εκδικητικοί. Το έντονο πάθος τους, τους οδηγεί σε αυτές τις συμπεριφορές, όπως και στην χειραγώγηση των κοντινών τους ανθρώπους, συνήθως με συναισθηματικό τόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.