ΖΩΔΙΑ

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας είναι εδώ και θα κυριεύσει τη ζωή σου μέχρι το τέλος του 2023


JTeam

29 Ιουνίου 2023

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας είναι εδώ και θα κυριεύσει τη ζωή σου μέχρι το τέλος του 2023
pexels
Φανταζόμαστε ότι μπορείς να υποθέσεις τι θα συμβεί, τώρα που ο πλανήτης του μυστικισμού και των ψευδαισθήσεων μπήκε σε ανάδρομη πορεία

Ο Ποσειδώνας είναι εδώ και από σήμερα είναι μάλιστα ανάδρομος στους Ιχθείς. Δεν θέλουμε να σε απογοητεύσουμε αλλά η «τρελή» του πορεία θα κρατήσει μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου του 2023, κάτι που σημαίνει πως θα αποχαιρετήσεις (αναγκαστικά) μαζί του τον χρόνο.

Για άλλη μια φορά θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Ιχθύες και Παρθένους, Δίδυμους και Τοξότες, όλου σχεδόν του τρίτου 10ημέρου, αφού θα οπισθοδρομήσει από την 25η μοίρα και 26’ και θα φτάσει έως την 22η και 38’ των Ιχθύων.

Η παρουσία του εκτός ορθόδρομης τροχιάς, σημαίνει ότι θα έχουμε την τάση να κάνουμε υπερβολές και να ζούμε σε μια καθημερινότητα γεμάτη παραπλανήσεις. Ο ψυχισμός μας αναμένεται να υποστεί διάφορες συναισθηματικές αναταράξεις ενώ η τάση για εξιδανίκευση θα είναι έντονη όπως και οι ουτοπικές καταστάσεις.

Πέρα όμως από τις παρανοήσεις και το θολό τοπίο που δημιουργείται από την επιρροή του, ο ανάδρομος Ποσειδώνας θα μας ωθήσει να πάρουμε καλύτερες και πιο σωστές αποφάσεις ενώ θα φέρει μεγαλύτερη ισορροπία στις σχέσεις εφόσον πρώτα ταρακουνήσει τα νερά.

Η διαίσθησή μας θα ενισχυθεί ενώ η περίοδος που ξεκίνησε, θα είναι ιδανική για υψηλή δημιουργικότητα. Παράλληλα, αυτό το διάστημα είναι το καταλληλότερο για να βάλεις σε προτεραιότητα το self-care.

Με λίγα λόγια, ανάδρομος είναι, θα περάσει! Το ενθαρρυντικό της υπόθεσης είναι πως έχει και τα καλά του οπότε μην απογοητεύεσαι. Κάνε focus στα όνειρά σου αλλά με προσοχή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.