ΖΩΔΙΑ

2/7: Αφήστε χώρο για νέα πράγματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Ιουλίου 2023

2/7: Αφήστε χώρο για νέα πράγματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Τοξότη ανεβάζοντας την επιθυμία να κάνετε πράγματα που έχουν νόημα για εσάς. Η θετική της σχέση με την Αφροδίτη και τον Άρη θα μπορούσε να δώσει μια αισιόδοξη νότα αρκεί να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη ανεβάζει το ηθικό και την ενέργειά σας ώστε να προβείτε σε κινήσεις οι οποίες θα σας αναζωογονήσουν με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα είναι καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με πιο προσωπικά σας ζητήματα και διάφορες σκέψεις που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, αποφύγετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία δεν σας είναι γνώριμα ή οικεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις και τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, αποφύγετε σήμερα ζητήματα για τα οποία δεν είστε απόλυτα βέβαιη/ος για τη πορεία και εξέλιξή τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, προσωπικά θέματα ενδέχεται να σας απασχολούν από χτες. Καλό θα είναι να βλέπετε τα πράγματα πιο σφαιρικά και να μην στέκεστε σε πολλές λεπτομέρειες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να αναπτυχθούν μέσα από την κοινωνικότητά σας και την επαφή σας με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα από χτες σας έχουν βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να νιώσετε πιο ασφαλής είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας από χτες ανεβάζει τους παλμούς και σας βοηθά να αφήσετε για λίγο στην άκρη καταστάσεις που σας δυσαρεστούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να μείνετε περισσότερο με τις σκέψεις σας και να τις βάλετε σε μία λειτουργική και παραγωγική σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δημιουργική ημέρα η σημερινή αν αποφασίσετε να μοιραστείτε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με άλλα άτομα στο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία ζητούν πολλή ενέργεια από εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.